Ja, jag måste fundera på detta

Dagen före dagen, och jag sitter här i soffan och har blivit…tadaa, förkyld. Nu är jag mest orolig över att bli hemskickad från Lycksele, och att dom inte vill operera mig. Har googlat lite och vad jag förstår, så är feber ett big NONO, men feber har jag inte, jag är snuvig och har lite hosta. Vad kunde ha varit mer typiskt än detta? Det var precis som om jag vetat det, långt innan, usch vad irriterad jag blir.

Nu vet jag inte om jag ska ringa dit eller åka och se vad dom säger. Det är väl narkosläkarna som bestämmer om dom vill söva en, eller inte. Jaja, jag ska tänka på saken, en stund.

Vi avslutade i alla fall gårdagen med en middag på Taormina. Jag och Åke tog en Tournedas med bearnaisesås, och Nicco, grillspett med fläskfilé. Det var gott! Åkte en runda på stan, men väldigt få var ute, inte så konstigt med tanke på det urusla vädret.

Vädret som förövrigt gjorde så att vi inte fick se JAS planen passera, så typiskt, där stod vi ute på trappan i en halvtimme men inget hände. Läste sedan att dom fick passera Umeå på mycket hög höjd, på grund av regnmolnen.

Och på kvällsidan, undgick nog ingen, åskknallarna och blixtarna…så ja, ok, lite smällar fick man ju höra, trots att det inte kom från flygplanen 😀

Jag skypade med Tina som inte alls har samma väder i Spanien som vi har här, nämeh, vad knepigt, och jag börjar ju förstå dom som tar en sista minuten resa till lite varmare breddgrader. Nästan så att jag skulle kunna tänka mig det, jag också. Nåja, nu ska jag klura ut hur jag ska göra, ni får se när vi hörs, nästa sväng och hur det blev med alltihop. Ha det gott, alla läsare och vänner!

001 002 003

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Anders

  Efter all väntan och alla förberedelser så vore det förbaskat förargligt om operationen måste skjutas upp. Så vi håller tummarna för att du bara råkat ut för en lätt förkylning som snabbt går över!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Jag hittar inte ens ett nummer att ringa, annat än till avdelningen, jag kan ju testa, men tror inte att dom kan ge mig raka besked. Tänker också att det måste ju gå att få hostdämpande om man åker på hostattacker, och nässpray mot nästäppa…jag vill ju göra bort det här, nu. Som sagt, feber är nog värre att ha. Tack Anders för tummarna 😀

 2. Caanita

  Vad är det för slags operation du ska gå igenom? Det vore väl synd om du inte får det avklarat, när du förberett dig.
  Jag håller iallafall tummarna att går bra för dig.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Jag ska göra en gastric bypass, för att gå ner i vikt. Nu har jag pratat med Lycksele,och operationen blir inställd, dom vill inte söva någon som är förkyld. Lite surt känns det, men kan ju inte hjälpas. Tack i alla fall, Caanita!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten