Så är det

Vi gjorde oss ingen brådska igår, utan åkte upp på Gamlia med Buicken, en termos kaffe och en havregoding till oss alla tre. Det var verkligen fullt med snygga bilar, jag fick svära över att jag hade mobilen hemma på laddning och kameran nerpackad i bussen, en hel hög med människor var naturligtvis också där.

Jag fick träffa en av mina bloggkommentatorer, Anders, kul att träffas irl 😀 Snopen blev jag, det är ytterst sällan, dom som läser min blogg, kommer fram och presenterar sig.

Sen åkte vi hem, fortsatte med sista packandet in i bussen, jag tog Winstone på en promenad till Preem, där Åke kört in bussen för tankning. Och sedan körde vi så vi hade 3 mil kvar till Härnösand, innan vi slog fast. Somnade vid 1 tiden och jag vaknade i morse, till ljudet av regnsmatter mot busstaket, det är ju så rogivande, så jag somnade glatt om 😀

Nu sitter vi i Järlåsa, middag är äten, kaffe är druckit, och nu har Sally lagt igen sina ögon, i väntan på morgondagen, och vad den kan föra med sig. Anders och Åke håller på röja i garaget, det är tanken att vi ska sitta därinne imorgon, till middag, vi blir några stycken och det är ju så här på det här stället, att garaget är större än bo delen 😀 Fast inte så länge till, det kommer ju att ändras den dagen dom flyttar till nybygget, en bit nedåt vägen.

Önskar er alla en trevlig kväll!

Maria Lundmark Hällsten