En dag på annan ort

Vi tog oss iväg strax efter 11, det skvala och regna hela tiden. Shoppade loss på Ugglan (en prylbutik) i början av Arvidsjaur. Sen blev det lunch och fotografering utanför medborgarhuset. Sally poserade vid älgarna:

Foto2666

Vidare ner till den lilla same/souvenir affären med alla dess små pryttlar och annat:

Foto2667 Foto2668 Foto2669 Foto2670

Nicco hittade en rygga i renskinn, som hon blev frälst på, men 2000:-…njaee.

Mamma och Bosse var också i Arvidsjaur så vi träffades på ett litet Café, tog en kaffe och kollade in alla kaffekvarnar och annat dom samlat på sig, ja inte mamma och Bosse, utan grejerna fanns inne på fiket:

Foto2671Foto2672Foto2676

Vid Ica gick Nicco och Gustav åt ett håll, med bussen i sikte, Theresé och Sally tog ut stegen och försvann över vägen och precis då, såg jag vad Sally nu missat, renen inne på Ica: Och här skulle det nu varit en bild på renen, om nu inte datorn tyckte att det skulle ta tio minuter för att stå och seka sig, för att sedan säga att man skulle prova senare, ett litet fel, har uppstått.

Dollarstore fick också besök, ny termos införskaffades och lite annat blandat och gott. Det blev en lite senare middag då vi kom hem och sen bjöd mamma på kaffe. Och standard, så där på småtimmarna, så kom kortleken fram. En match i Chicago innan vi gav upp och gick i säng.

Ha det fint allihop och här kommer ett bildbevis på alla kräk, som studsade upp och ner här, strax ovanför gräsmattan:

049 051

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Moffajinko

  God em. Om Du googlar på dagsländor så finns info om kreaturen!! Lev väl, ta en varm cognac å må bra!! Hälsningar från ett ljusmulet Lycksele.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Ah…det är ju såna, och nu fick vi också svaret på vad Nicco fiskade upp, just en sådan larv. Såg ut som en miniräka. Varm cognac, hm…ja, skulle kanske behövas i dessa kyliga sommarkvällar, tack för tipset 😀 Hälsningar från ett nu, regnfritt Piteå.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Dom där går ändå an, dom flyttar på sig då man kommer och går, värre med okontrollerbara fjärilar då 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.