Skit inlägg

Nu kommer det ett riktigt skit inlägg, fast egentligen handlar det om Winstone och hans olater. Han hade redan som valp, den fula ovanan att äta sin egen skit, vi har googlat på detta, finns många experter i land och riken. Ett av tipsen var att man skulle ge hunden banan, för det täcker ett ämne som hundarna saknar, och sedan skulle man ge dom ananas, för då skulle det verkligen smaka skit och dom blev ointresserade.

Detta är testat, det funkar inte!

Jag har kört stenhårt med ett NEJ, då han gjort numero 2, och idag när jag är ute med honom, så går han undan, utan att försöka ta det, medan jag plockar upp. Men, så, vid något tillfälle, way back in time, så hittade han på att snurra, efter numero 2, vilket innebär att han egentligen fungerar som en dyngspridare.

Ibland får man leta efter tvåan, någon meter bortanför där han satt sig ner, och har han tur, så kommer det kanske nåt vid sidan om, som hinner slinka ner innan jag sett det. Kul vovve!

Nå, det jag skulle berätta var då vi var i Fällfors, jag gick bortanför depån och släppte lös honom. Han njöt i fulla drag, och hoppade i hög gräset, så satt han sig ner, så där lagom långt bort. Han gör det han ska, sen står han och stirrar på mig, och väntar på vad som ska hända.

Jag vet, att han vet, att han hinner ta det där i munnen, om han törs 😀 Men jag säger nej, och hinner dit, plockar upp det, men han är som inte nöjd, han snurrar runt då vi går, och det kan han göra om något fastnat i pälsen. Jag får stopp på honom och kollar, jovisst, det sitter en liten hård knula längst ut i pälsen, den får jag lätt bort.

Vi fortsätter gå, men döm om min förvåning då han fortsätter snurra, jag fattar ingenting. Stannar honom igen, och kollar, efter ett tag ser jag vad som hänt, haha, han har en till hård knula, mitt uppe på ryggen, jodå, den hunden har talang, eller hur… hur man lyckas få skit på ryggen, typ.

015 016 017 018 019

Vilken härlig dag det blev igår, otroligt, och att ens solen lyser idag, är snudd på oförståeligt, men härligt 😀 Önskar er alla en toppen dag!

037

 

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Bosse Lidén

    Jag tycker han ser väldigt söt och oskyldig ut. Hm! Inte vilket skitproblem som helst. Jag har aldrig hört talas om det. Kul kontrast under min bloggpromenad där jag just grattat en tjej som blivit mormor till en söt grabb. Jag älskar Blogglandia. Man vet aldrig vad som väntar vid nästa station. Själv gillar jag att variera kosten rejält på bloggen. Men att gå till att käka …. jag tror jag tar lite fika i stället. Kram Bosse

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Hahaa…där fick du till det 😀 Javisst är det kul med blandning av allt, just nu har jag inte känt att jag haft tid att läsa andras blogginlägg, synd, för många gånger får man själv idéer av att göra det. Kollar nog in din sida senare idag eller ikväll. Ha det fint, hoppas fikat smakade!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.