Jag sprider virus…hehe

Så måste jag återigen skriva om min fina mobiltelefon. Det är en hälften touch och hälften knappar. I förrgår, började den jäklas, precis som min gamla avlagda, jag har jättesvårt att låsa upp den med fingret på skärmen, den vill inte, sen öppnar den, jag klickar på kameran, men då startar ett spel.

Jag skriver ett sms, klickar på sänd, men då blir det avbryt, jag klickar på avbryt då blir det alternativ…ja, och så där fortsätter det. Jag ringde då ett samtal till min brukare, hon har en likadan mobil som jag 😀 Det gick bra, inga problem…

Så kommer jag på jobbet igår, och jag ska plocka upp hennes mobil och kolla ett nummer åt henne…den går inte att öppna. Alltså jag tänker att nu är det inte mobilen det är fel på, det är mina fingrar. Hur är det möjligt att 2 mobiler, helt plötsligt får samma fel???

Uppenbarligen går det, enda sättet att använda hennes mobil är om någon ringer, då kan man svara, men för att hon ska ringa, måste man ploppa ut batteriet, sedan veta numret i huvudet. Åhh, så tänkte jag på min ”gammboss” som en gång sa att hon var den enda i världen som fått virus i sin fax, hm, och då kanske jag är den enda med virus i min mobil som smittade en annan mobil via ett samtal 😀

Nej Tina, Nicco och Theresé, jag vill fortfarande inte köpa en ny, mobil med appar, grejer och touch, jag tycker inte om dom, jag vill inte, jag vägrar…jag försöker härda.

Jag drack en god kopp kaffe på Helena fina balkong igår, lite hastigt och lustigt så där, trevligt som vanligt, får se om vi får till en längre träff nästa vecka kanske. Jag hann då också med solen som var på förmiddagen, härligt så det förslog.

Idag ska jag och mamma fixa en sallad och åka ut till Berttjärn och bjuda Erland och Karin på en lunch, det blir säkert trevligt, det med. Nu vill jag avsluta med en otroligt medryckande låt, som jag bara föll över, så där på nätet, så duktiga dom är, och sedan hoppas jag att ni alla får en bra dag, oavsett väder och vind. 

 

Maria Lundmark Hällsten