Hokus pokus…

Vad det kan kännas knepisch, då man sitter och kör bil i mörkret och plötsligt är det något som syns, annorlunda. Hm…varför lyser det så starkt från klockan, månntro.

Och sa inte Åke att han hade justerat så att innerbelysningen skulle göra att man såg alla mätare så bra?

Mjo, en snabb koll lite överallt, under körning, så upptäcker jag att varvräknaren står på noll, även hastighetsmätaren och jag som hade full tank igår, är plötsligt utan soppa. Jodå! Det ska vara spännande alltjämt.

Kör in på Ica och undrar tvärt om jag verkligen ska stänga av bilen, men jag gör det och tänker att worst case scenario, så får jag gå hem. Jeepen startar, men nu blinkar röda lampan medan jag kör, att bilen är larmad, hahaa…ja vad säger man.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.