Ljus & mörker

Veckans fototriss har temat ljus & mörker. Jag väljer dessa 3 bilder att representera detta. Börjar med mörkret uppe i himlen och ljuset från Paris, som man skymtar därnere:

016På andra bilden sitter vi i baksätet på Brällas bil och väntar på chauffören, ett ljus i mörkret var ju insidan av bilen 😀

053Och sista bilden, tänker jag inte förklara, ni får gissa 😀

096Det är också tävlingsdags den här gången och jag länkar till en sak jag skulle vilja ha, från Coolstuff

Och givetvis, länken till Fototrissen

Etiketter: , ,

18 kommentarer

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Ah, vad roligt att höra att man varit saknad 😀 Jag ska försöka hålla igång detta, men det har varit lite mycket, ett tag nu. Tack för kommentaren, Violen!

 1. Åke

  Kul att du deltar i fototriss igen 🙂 Jänkybilden var häftig 🙂 Törs mig inte på en gissning… Sista bilden får mig att tänka på is hotellet… Men kan det bara ett glas? Kul serie 🙂

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Det är en Ford 57:a, sista bilden, haha, en lampa med en roterande glödlampa i skiftande färger 😀

   • Åke

    Ha ha jag hade skrivit Ford men tog bort det… Ratten tyckte jag såg det på, men tvekade på den röda dörrsidan 🙂 En kompis till mig har en Cheva 57:a både med svart/vit och en röd/vit inredning (han kan inte bestämma sig) Bilen är nylakad svart av en annan kamrat, 327:a, man, utbytt bakaxel xxx utväxling osv, gasdämpare runt om. Ligger riktigt gott på vägen… Har inlett en liten förhandling 😉 En annan bekant jag har syr inredningar, när jag var där sist och hämtade min skoterdyna höll hon på med en röd/vit inredning till en 56:a Cheva.

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

     Ja se där…man ska alltid gå på första känslan 😀 Här, i familjen, föredrar vi ju Chevrolet, men Forden är riktigt fin, dom harvade på med den, ner till Gotland, tror jag det var, i somras, den gick som en klocka.

 2. Marja Granqvist

  Så fina bilder! Häftigt med bilden över Paris. Den sista bilden tror jag är en närbild på en ljuslykta, eller så är det en glasvas som solen lyser igenom. 🙂
  Ha, haa, tänkte på dig när jag var inne på Coolstuff och såg toaborsten. Häftig!
  Kram!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Sista bilden är en lampa med en glödlampa i som skiftar i färger 😀 Jo, toaborsten skulle platsa här 😀

 3. Oliver

  Snygg triss med både fågel och mittemellan. Jag har några bilder på dig och din kärra från sommarens race i Fällfors. Kul att återse den i headern!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Det är en cool lampa, men lite irriterande då den ska snurra och låta, hela tiden 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.