Många

Fototrissens tema är denna gång, många, hm…ja då börjar jag med denna påse, innehållandes många popcorn:

2016-01-04-08.42.27-768x1024

Och denna lilla historia runt påsen. Nicco gav sin pappa 2 påsar popcorn och lite annat, till julklapp, och då han tog fram dom, tyckte hon synd om mig, då hon tittade på påsarna. Jo hon hade ju fått höra om den gången jag och kusin Anna, cyklade 2-3 kilometer, från stugan till Springliden, där vi skulle köpa lördagsgodis, och jag valde en sån där lååång popcornspåse.

Vi hann cykla 300 meter på hemvägen, då påsen åkte in i framdäcket och det sprutade popcorn över hela grusvägen…visst var det en besvikelse, men jag tror ändå att jag, även på den tiden, var rätt så obrydd. Det hade som redan hänt och vad kan man göra åt den saken…skratta 😀

Den andra bilden är på en liten frölös melon, fast jag tycker nog allt att det var lite för många frön, för att räknas som frölös:
20151124_214649Och sista bilden, en del saffransskorpor jag bakade inför julen, det blev mer än jag förväntat mig…många 😀

2015-11-29 19.22.12Fler bilder på många…saker kan ni kolla på här: Fototriss

Etiketter:

10 kommentarer

 1. Marja Granqvist

  Ätbart många i din triss. Fint! Det är sällan vattenmelonerna är helt ’seedless’ även om det står så på etiketten.
  Kram! 🙂

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Då blir det ungefär som då man säger att det står 7 vita hästar i ett stall…förutom en, som är svart 😀 //Kram

 2. Åke

  Popcorn påsen var ju både kul och tråkig, tur du kunde ta det 🙂 Saffranskorpor lät intressant 🙂 Jag tycker din triss fick tråden ätbart. Kul trissat 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.