Dom besitter övernaturliga krafter…

Grattis Nicco, på 18 årsdagen!!! Det har gått några år nu.

2016-03-15 08.14.46 2016-03-15 08.15.460143-1024x1024Jag vet inte hur vi hade planerat detta med att fira hennes födeksedag. Först sa vi att vi tar det på lördag, sedan på söndag, men så kom jag på den utomordentligt goda idén, att jag tar ledigt några timmar ikväll, så tar vi en första omgång firare nu, och nästa omgång på lördag.

Då är ju Theresé, Anders och Sally här. Så det blev lite dubbelarbete. Nu ska jag innan jobbet, fixa två olika saker att tugga på, till kaffet. Det blir dock ingen tårta, det tar vi på lördag…istället.

Sedan ska jag komma på en lättlagad middag, jag kommer ju hem strax efter 17, och halv sju, dyker dom upp. Nå, det brukar lösa sig, det mesta i alla fall.

Gissa vilka marodörer som mötte mig i dörren igår, då jag kom hem efter träningen…jo bägge katterna. Nu håller dom på vara lite småjobbiga. Dom har kommit på hur man förflyttar en nästan 15 kilo tung symaskin, från kattluckan. Hur dom sedan fick upp den…vet jag inte.

Jag måste ju ha glömt att låsa den, annars besitter dom övernaturliga krafter. Fast jag är nästan böjd, att påstå, att dom gör det ändå.

2016-03-12 22.33.58Nä, det känns som om jag ska sätta fart nu, så jag hinner göra det jag ska, önskar er alla en toppen dag, och Nicco…en ännu bättre sådan.

20150903_155843-1024x614

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Grattis till Nicco! Hon är för söt när hon sitter på traktorn uppklädd till tänderna. 🙂
    Kram! 🙂

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Haha…ja och det ser ut som om motorintresset, fanns redan då 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.