Vi firar i alla fall…

Ja, om pappa hade levt, så hade vi firat hans 70 årsdag, idag. Jag kan ju inte skriva Grattis, för han blev ju inte mer än 66, han skulle ha blivit, men…som nu dom flesta av er vet, så kom en olycka in, där emellan.

Man kan skriva att han lämnade oss i sorg och saknad, och så är det ju, men vi går inte och sörjer, varje dag, utan jag tänker mer att det är så mycket vi kommer ihåg, och påminns av, om honom, så på nåt konstigt vis, så lever han ändå kvar, hos oss. Och det är glada minnen, vi skrattar, och man säger, så typiskt pappa… 😀

DSC00015Nu är vi i alla fall i Järlåsa, resan gick bra förutom att ljuddämparen ramlade lös då vi skulle stanna och tanka. Men det är ju världsliga ting 😀

IMG_1304 IMG_1310 IMG_1313

Tina ringde från ett soligt Spanien igår, dom var fortfarande på väg i sin husbil, dit, men nu var dom nära målet. Hon sa att det var så kul, då dom kom in i Spanien så stod det plötsligt hur många timmar det var kvar, till olika städer, alltså å vägskyltar, istället för hur många mil.

Men sa jag, det gör ju ju här i Sverige också, eller?

IMG_1312 IMG_1321

Haha, nä, jag tror inte att det var det här hon syftade på 😀

Winstone trivs vart vi än är, huvudsaken han får hänga med:

IMG_1380

Värre är det med katterna, dom gillar inte bussen, inte i rörelse, det går bra nu, då den är tyst och står stilla. Nu ska jag ut i solen och fira en födelsedag ändå, och ge Sally, hennes presenter. Vi fick presenter av Theresé igår, vi får välja en hotellnatt på valfritt ställe, med frukost, LYX!!! Och jag fick en plansch och Åke ett armband, bild på det, kommer sedan. Ha det gott, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Jo vi har det bara gott, ha det fint, du med, Lotta 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten