Oanade superkrafter!

Om mina svärföräldrar hade varit kvar i livet så hade det säkert varit storkalas idag. Elsie skulle fyllt 90 år och Nicke 92, dom hade ju samma födelsedag.

Och det året Elise dog, 2005, så knöt jag och Åke våra band, just denna dag. Tyckte att det fick bli till minne av henne, eftersom hon alltid pratat om att vi skulle gifta oss.

Så fira kan vi göra idag ändå, fira att dom en gång varit i livet och alla kalas, vi faktiskt varit på, i just detta hus. Elsie var duktig på att bjuda in släkt och vänner, så det var ofta fullt hus här. Här kör hon runt på en av deras motorcyklar, det var fart och fläkt över henne, oavsett vad än hon höll på med:

189630_10151118624877060_940494474_nNicke var väl lite som Åke, tillbringade mycket tid i garaget, och folk, i princip, vallfärdade hit om dom hade några bekymmer med sina bilar eller andra apparater, då fick Nicke klura och kom ofta på lösningar, lite svetsning där och lite hamrande där och tjopptjopp så var det gjort. Här är han i garaget med sina motorcyklar:

42824089_10156621923901585_5132765920522928128_oOch vi kan fira våra 13 gifta år ihop, även om vi levde tillsammans i synd, 21 år innan vi satte ringar på fingrarna 😀

20150905_184050-614x1024Jag ska ner på stan idag, tänker byta bank…känns lite spännande ändå, konstigt, eller det kanske inte alls är så konstigt, egentligen. Inte om man haft samma bank sedan man var 17 år. Det är väl vanorna man tycker är svåra att bryta. Man vet vad man har, men inte vad man får.

Nicco och Olivia ska på bio ikväll, filmvalet kan dock låta lite udda. Dom ska se Superhjältarna 2. Nå, Nicco förklarade väl att ettan kom 2004, så dom som var barn då, och gillade filmen, har fått vänta i 14 år på efterföljaren, och nu är den då här.

Och för att hon skulle friska upp minnet så satt vi och såg på just ettan igår, bästa scenen ever, finns med i bonusmaterialet, jag har delat det här förut, men jag gör det igen, så roligt 😀 Kanske ska fylla i att babyn har superkrafterna som ingen visste av, förrän barnvakten kom dit.

Och med det önskar jag er alla en toppen fredag!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Tina

  Ja, det verkar vara en riktigt bra film! Såg din snutt, nu.

  Klart ni ska fira! Åke fixade och trixade ju ihop en del, till vår husbil i somras. Efter inbrott vi haft i bilen (samtidigt som vi låg och snarkade!!) vill jag gärna ha både hängslen och livrem. Jag fick ett perfekt till-knackat och finputsat järnrör och ett spännband i väldigt bra storlek. Båda att använda för att krångla till en eventuell och ovälkommen entré genom husbilsdörren 🙂

  Trevlig helg!

  PS Jag har kollat in hotell i S-vall. Du får nog bestämma, med tanke på att det är du som kör. Men gärna nära tågstationen, om jag får önska 😉

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   I will check it out, fast jag har noll lokal känndedom om Sundsvall och vet inte ens vart tågstationen ligger, men jag kan googla 😀 Ha det fint, ni med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.