Nu är det bekräftat!

När vi, jag och Sally satt på flyglatsen, ville hon låna min mobil och svara på ett meddelande som Theresé skickade till mig. Hon kan med mobiler, men hon hade synpunkter på min. Det tyckte jag var bra, att få det bekräftat, det är alltså inte mitt fipplande, som ställer till det, alla gånger.

Till slut sa hon: -Din telefon är ju jätte konstig, varför gör den så här…NEJ…nu skrev den så där…

Ja, ni fattar!

Så var det några dagar sedan och jag hade ny stigit upp från den där så kallade skönhetssömnen (som måste vara ett påhitt sen urminnes tider) och när jag gick in på FB hade jag fått en avisering, ja, så här såg det ut:

46145213_10156721238126585_5575841674560536576_nNu hade min mobil alltså tyckt att jag var intresserad av ett tv rumsbord, som jag inte ens gått in och kikat på, vi behöver inga nya bord i det här huset. Och som ni ser, svarar jag kvinnan att jag inte ens var vaken då detta utspelades.

Nog vet jag att vissa saker kan man lätt komma åt, just på mobilen, man råkar vinka till nån, eftersom klickmojängen ligger kant i kant med namnet, likadant med sälj och köp annonser, där man kan anmäla sitt intresse med just ett klick, men nej, som sagt, jag sov, och jag har inte sett annonsen…end of discussion!

Och nu har den hittat på att avvisa alla hemliga nummer. Jaha, ja, det hade inte spelat nån roll om det inte var för att då kan ingen från NUS, nå mig heller. Intressant, då man kanske behöver kontakt med dom däruppe, till exempel igår.

Som tur var, ringde dom upp, efter ett tag, jag hade då 3 avvisade samtal och frågade om det var dom som försökt nå mig. Oh ja, svarade hon , men hon hade förstått att det var nåt galet och slog manuellt istället och då gick det. Ja *suck*, jag kan inte heller hitta nån inställning som skulle kunna öppna upp dessa samtal.

I fredags var det likadant, men den tjejen slog inte numret manuellt, utan jag fick knata upp till just den avdelningen istället…kul…not!

Sen har jag förstått att ibland är detta vad som kännetecknar teknikens värld. Man förstår inte allt och kan inte heller förklara allt som händer. Vet dock att ibland, kan man starta om mobilen och då faller saker på plats igen. jojo 😀

Apropå teknik och under, kan detta ha varit ett sådant:

46101407_10156721241871585_8408061105179459584_nHittade jag i en av dom där gamla tidningarna, har dock aldrig sett just detta fordon i riktiga livet, undrar om just om dom inte var så bra som annonsen ville få oss att tro.

Hoppas på en fin dag, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Tina

    Det är så lätt att komma åt olika förtryckta meddelanden, när man swishar fram på Facebook. ”Intresserad” är lätt att komma åt, vid annonser. Kan man ens lita på deras tidsangivelser när något är skrivet, eller tryckt på olika val… Ibland trycker man ju faktiskt aktivt men inte säkert att det syns på direkten… Något som man önskar att det upphör med, är att samma kommentar poppar upp typ två-tre gånger efter varann…Måste vara något som felar..Även olika emojis vid folks kommentarer. Ibland ser man folk fråga ”varför gör du arg gubbe på mitt inlägg?”, men ofta är det att någon har bläddrat neröver bland kommentarerna och råkar då komma åt möjligheten att göra emoji vid varje inlägg. Ha en fin helg! Jag ska jobba med mitt framtida Torreliving Service för Torrevieja och vi ansvariga ska barrikadera oss på ett hotell inne i storstan! Ska bli så kul!

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Jo jag vet det, fast det lustiga är ju att det bordet…har jag aldrig ens sett, brukar inte gå in på köp och sälj sidor om jag inte ser en annons som är intressant. Och nej, det där var inte intressant, överhuvudtaget 😀 Ibland går saker och ting inte att förklara, och då gillar jag läget, men förundras ändå över hur det kan vara och hur det kan bli…spännande! Jo jag önskar dig en trevlig och innehållsrik helg, och givetvis kommer jag hjälpa dig/er att promota då ni är klar. Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.