Tack för den, Televerket!

I värsta snöröksvädret, åkte jag iväg för att plocka upp Tina på Alvik. Blev omkörd av en lastbil på E4:an borta vid Ikea, och jag lovar, jag såg nada. Och undrade hur i hela h—–vete, folk tänker då dom gör så där?

Ok om jag hade kört 30 på en 70 sträcka, men då jag faktiskt håller 70 och med det vädret som var igår eftermiddag, så var det absolut inte genomtänkt. Går ju bra för den som sitter 2 meter högre upp än en nere i personbilen, att se vart dom befinner sig.

Så börjar givetvis en tredje lampa lysa i bilen. Snabbcheck med Nicco som meddelar att bromsbeläggen vill bli utbytta, tack så hemskt j—la mycket för den, Televerket!

Nå, vi gjorde en snabbvisit hos Bo-Lage, tyckte att vi kunde få nåt till maten. In en sväng på Avion där vi hade en mission att gå till Hemtex, det vet jag precis vart det är, sa jag och ljög nånting så hemskt. Fast det var en omedveten lögn. Vi hittade ett annat ställe istället.

Sen skulle vi gå till Indiska, det vet jag också vart det är och det gjorde jag visst INTE, jag blir galen, hur dåligt lokalsinne får man ha? Och då vi står däruppe och konstaterar att vi gått ett halvvarv i onödan, så blickar jag nedåt vid rulltrappan och ja, där har vi då Hemtex i alla fall, sa jag och vi åkte ner, jag lätt nöjd över att vi då kom rätt till ett place, åtminstone.

Funderar om jag ska starta eget i framtiden, Marias guidade turer i Umeå med omnjed, you never know, were we are going, not me, either! 😀

Väl hemma igen fortsatte jag på middagen, något oprovat, som heter nåt så vackert som Sheet Pan Chicken Fajita Crunchwrap, fast med omgjort innehåll.

51390284_2160485060672164_8194340878240710656_n

51233358_2194107437469100_6625612770685485056_nNicco fotade konstverken!

002-1024x511Jag använde Hälsans köks filébitar, istället för kyckling, samt kyckling taco krydda istället för Fajita kryddan. Till det serverades den hemrörda kebabsåsen med färskpressad apelsinsaft, jojo. Middagen blev godkänd, men om jag gör den igen, så kommer jag att använda lite mindre fyllning, alternativt större panna, så den blir lite tunnare.

Vi såg på Farmen, drack en kaffe Karlsson, pratade, skrattade och planerade en lunch idag, lättlagad sådan, vi går på Ullas 😀

Ha en fin dag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Tina

  Jsus, säger jag!!! så här 3 år och 9 månader senare 🤣🤣🤣 Snart är jag hos dig, igen och vill ju att vi drar iväg på shopping i Avion! Men törs vi…🤔😅😆 Ärligt minns jag inte att vi gick nämvärt mycket fel och vi hittade i alla fall ut 🙏🥳

   • Tina

    Ja då fick du otur! 🚾🚶🏼‍♂️🚶🏻‍♀️🛬
    Förstår inte hur jag klarat att resa med tåg och flyg under detta år, utan att se skyltar. Var skitjobbigt. På torsdag, om flygplatspersonalen inte strejkar, är det resdag igen ✈🚍🚉 och nu med ett fungerande öga! 🥳 Ska bara försöka köpa tåg-biljett 📲 för rätt sträcka 😆

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.