Även datorn, kan skoja till det!

Det är inte bara min mobil som kan göra saker utan min vetskap. Även datorn kan skoja till det, ibland.

Var in på en grupp på FB och surfade runt bland kommentarerna, så jag vet ju, for sure, att jag läste detta, men gick vidare. Så skickar Nicco ett meddelande via messenger:

wordMen vad fffff… Jag är helt oskyldig, vadå blogg??? Finns inte ens som alternativ i dom färdigskrivna orden man kan klicka på.

Fort tillbaka och radera, innan nån skulle börja fundera över min kommentar, kunde ju ha blivit värsta diskussionerna 😀

Nu känner man sig lätt avis på en viss person som landade i Spanien igår. Hon, med namnet som börjar på T och slutar på ina, la ut en bild tagen från deras terrass, då hon var på plats. Jo, jag har också en egenhändigt tagen bild från samma terrass, en bild åt vart håll, till och med:

033-768x1024
1399544416551Så tittar man ut från sitt egna fönster, ingen sol här inte. Och snön fortsätter komma, fast det är plusgrader så den behöver kanske inte ligga kvar så länge, skrev hon med stora förhoppningar och med ett leende på läpparna.

54377040_10156998140621585_3691036194864365568_nVäntar på att klockan ska bli 8 så ska jag ringa vårdcentralen och be om en tid. Mitt revben är inte bättre, tycker till och med att jag känner mig sämre idag, och det onda sprider sig lite lätt bakåt. Kan hända att det blir så då man överkompenserar för att undvika det som känns ont.

Foten är lite bättre, i alla fall, fast igår var jag nästan säker på att det gått av ett ben i den, men det tror jag inte. Nå, får jag komma dit idag så kan dom ju kolla på den med, då jag liks är där.

Hoppas på en bra måndag, för er alla!

53926410_10156998141066585_3797334097114693632_n

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Tina

  Men så hemsk terrass-kant! Nu ska detta åtgärdas! Har inköpt vita kakelplattor, lätta att tvätta av och en påse gips 😉 Ingen mening att måla igen, det är inte väder för det. 🙂
  Nästa bild på utsikten blir lite trevligare. Hantverkaren kommer kl 08.30 idag och jag går på mitt första möte kl 09.30.

  Maria, försök att hålla dig vid liv i, ska vi säga drygt 50 år till. Tack på förhand. <3

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Den kanten är utsatt för väder och vind, salt och sand, så det är inte konstigt att den ser ut så där. Men efter hantverkaren får vi en efterbild, härligt! Jo inte är du där för semester, fast du är nog på ett trevligare ställe att pausa på, än vintern i Sverige. Japp, jag tänker inte vika hädan, än på ett tag, jag satsar på 110 års dag, sen får vi se 😀 //Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.