Vi fick oss ett gott skratt!

Nu har vintern släppt sitt grepp om oss alla, men även om den, förvisso är, både kall, lång, snöig, slaskig, sandig och halkig, så är den ändå fantastisk på sitt sätt, eller vad tycker ni?

Vi packade ihop våra kaffemuggar och dynor vid 16 tiden igår och gick in, så med andra ord en hel dag ute…igen!

Jag tvättade Camaron, plockade mer stenar från gräsmattan, Åke satte på sommardäcken på Volvon, och Winstone vaktade gården.

57052363_10157059917226585_5369020337625235456_nNicco dök in på en kaffe där på eftermiddagen, och ja, förlåt Georgo, men jag är ju tvungen att berätta om sprattet du blev utsatt för, i lördags 😀

Det var nämligen så att Nicco följde med kusin Camilla och hennes kille Joel och lillebror Jonathan, på nåt ståhej, och det blev sent innan Nicco fick skjuts hem.
Joel hade på förslag att dom skulle gå med in, (klockan var typ 3 på natten) och väcka upp Georgo, som stannat hemma. Nicco tyckte väl inte att det var ett bra förslag, men så sa hon, att det skulle gå bra, om Joel hoppade i säng och låtsades vara Nicco.

Sagt och gjort, dom smög in, hela gänget, Joel kröp upp bakom ryggen på Georgo som sussade så sötti sängen, la upp en arm på Georgos ben eller om det var runt midjan. Georgo halv vände sig om och la en hand på Joels ben, och där sa Joel nåt i stil med -”lill snuttis! Hahaa…

Georgo gjorde en trippelvändning i sängen och höll på smacka till Joel, i tron om att det var en galning som tagit sig in i lägenheten. Ojoj, vi undrar hur första tanken kändes, och vad som hann gå genom huvudet.

Det blev då ett skrattkalas, och det kan jag ju tänka mig, vi garvade ju bara av att få höra talas om detta. Haha…

200px-Felix_Cat-Haha.svgIdag blir det Camaro till jobbet,och ikväll då jag kommer hem så är Sally på plats. Snart dags att gå ut och känna om solen är lika okej som igår, ska bara se klart på gårdagens Robinson. Ha en fin dag, allihop!

Maria Lundmark Hällsten