Sjabbel!!!

Undrar om jag kan skicka en faktura till vårdcentralen, och hänvisa till mig själv som läkemedelskonsulent, och jag vill ha 500:- i timmen, katchiiing!!!

Åke äter en medicin som efter rådgivande och hattande fram och tillbaka, togs bort för nåt år sedan. Istället fick han en tablett som skulle ersätta 2 andra.
Jag var ytterst noggrann och skrev ner rubbet medan jag satt med sköterskan i telefonen, allt för att det inte skulle bli fel nånstans.

Så kom detta upp för nån månad sedan då han pratade med nån på vårdcentralen och dom sa att det var fel, han skulle nog visst äta den tabletten, vilket i sin tur gör mig osäker har jag nu gjort fel, trots allt?

Hittar dock en förpackning där det står, svart på vitt att tabletten ersätter just den tablett dom hänvisar till…skönt, jag har alltså gjort rätt *klapp på axeln*.
Nu hade han en tid på denna enhet, den 23 oktober, och han ringde upp mig då det blev frågetecken igen, om att han skulle äta denna tablett. Och givetvis blir jag osäker…igen :O

Njae säker sköterskan då har det blivit ett missförstånd, och jag känner att dom lägger skulden på mig, och det har alltså gått 1 år och han inte har fått den medicin han skulle ha haft. Nåväl, jag säger att då får jag stoppa i den tabletten igen då, det finns kvar hemma, och jag gör detta.

Så hoppar vi fram till igår, då Åke far och hämtar ut ny medicin, och där stöter han på patrull, hon på Apoteket, säger precis som jag gjort och sagt i 1 år, du ska inte ha den där tabletten, för den här…ersätter både den och en annan. Men han hänvisar till vad läkaren sagt och plockar ut medicinen.

Vilket innebär att nu har jag återigen svart på vitt att han INTE ska ha den tablett dom hävdar att han ska äta, dessutom stör det mig att det är jag som ska skuldbeläggas, så nu sitter jag i telefon och väntar på att dom ska ringa upp. Jag funderar på anmälan, sånt här ska ju inte få förekomma, sjabbel!!!

Fortsättning följer…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.