Gömma och glömma och komma ihåg!

Det håller på dra ihop sig till julklappsinköp, och värst för mig är det att hålla reda på vad jag har köpt och till vem och framförallt vad.

Jag är lite av en expert på att overdoing saker, det blir lite för mycket eller så panik köper jag nåt för att jag tror att det behövs, fast egentligen blev det bara bortkastat.
Ska hämta ut 2 beställda paket idag, och nu hade jag tänkt skriva att då är det klart, men då ljög jag, har nån klapp till som ska avklaras. Ja, ni hör ju, jag vimsar till det, sen gömmer jag dom också, och det kan bli katastrof, på riktigt.

IMG_2870-1024x1024

Så nu bestämmer jag att då jag skrivit klart detta inlägg så skriver jag upp, vad jag köpt, vad som är kvar och vart jag har gömt det…bäst så! Och tackar nån, nånstans att det ändå är kvar 4 veckor, så det finns tid att göra fel, göra om, och göra rätt 😀

Snön som låg så fin och tjock försvann på ett kick och nu liknar det mest ruskigt höstväder, slask och skitiga vägar, och hunden suger åt sig av allt :O Det är nog det enda jag ogillar med vädret, mörker gör mig ingenting, inte ljuset heller, men smutsen är inte kul.

Nåt som verkligen gav mixade känslor, var då jag hamnade nånstans och fick se detta klipp, och måste dela med mig av det.

Hur man först reagerar på någons utseende, för att sedan tycka synd om, och det övergår till att verkligen gilla nån för vem dom är, viken tjej alltså, humor och allt som följer med. Det sorgliga är väl alla följdsjukdomar som blir av hennes diagnos, och förmodligen kommer hon väl kanske inte att bli så gammal.

Vi skulle alla behöva se sånt här, nån gång då och då, för att mer, uppskatta vad vi har, vem vi är, och vilka vägar vi kan välja som andra kanske aldrig får möjlighet till. Att vara glad för det lilla och vårda och ta hand om oss själva, för att hålla oss starka för andra. Det är stort!

Hoppas på en bra dag för er alla!

glass-skylt-1024x768

Maria Lundmark Hällsten