Nu håll he på va dags…

Hade en kaffedejt på Ullas igår. Tanken var väl att kanske sitta ute hos oss, men vädret bestämde annorlunda. Det var Ina och jag som spenderade lite tid därinne, och hann avhandla en massa saker, trevligt, som vanligt 😀

For på Expo med min fina lampa, den här:

Den gick ju plötsligt sönder. Började lysa som fasen, och både jag och Åke funderade på hur den kunde börja blända, bara så där. Kunde det bero på ljuset utifrån som spelade oss ett spratt.

Men nopp, nästa kväll då jag stoppade in kontakten blev det ljus som f-n, och sen fick den en väldigt mörk ton. Kaputski!!!

Jag fick välja om jag ville ha pengarna tillbaka eller en ny lampa, jag tvekade en stund, en trekvarts sekund, och valde en ny lampa, jag köpte den ju från början, för att jag tyckte den var cool, och det tycker jag fortfarande.

Nu har den fått byta plats, och hänger i vårt sovrum:

Och på den gamla platsen hänger nu en enklare värmeljusgrunka:


På sidan om den, min mors dags present som jag fick av Theresé, solen:

Efter middagen så gjorde jag en ny avhandling med Torrevieja Tina, mycket skratt och galenskaper, lite svårt att lägga på luren, men till slut så. Åke frågade vem av oss som fick slut på batteri, undrar om han tyckte vi pratade länge.

Well well, det blir så där då det dröjer ett tag mellan gångerna, det ska ju som passa bägge två. Hon sitter ju inte helt overksam därnere, och inte jag heller, häruppe.

Tänker att jag ska försöka få ner nåt i pallkragen idag.

Så här blev det med basilikan, nalta tätt:


Fast nu har jag topp klippt dom och ska testa att sätta ut dom:

Sen ska jag sätta morot och tadaa, smultron:

Ja jag vet, nu har jag sagt att jag ska sätta smultron till allihop, men då jag plockade fram fröpåsen så läser jag ssssallad, men vad? Jaja, då får det bli sallad då 😀

Jan A tyckte att det var dags att ta fram gräsklipparen, och det kan jag nog hålla med om, så vi hoppas vi slipper regn idag. Speciellt 12.47, då vill jag ha klarblå himmel, då det är tänkt att F21 ska passera över Umeå.

Och med det önskar jag er alla en mycket trevlig, svensk nationaldag!

Maria Lundmark Hällsten