Känns som det var i ett annat liv!

 

Ett år till har då gått. 35 år, jisses, det är halvsvårt att fatta, då man själv, inte tycks vara äldre än 40…ish. Jo, jag har som vuxit ifrån den där 22 års åldern som man är i, rätt så länge. Fast på den här bilden är jag rätt så nyfyllda 18 bast 😀


Men att man fick barn för så många år sedan, oh lord, det känns ju som det ar i ett annat liv. Nåväl, jag skrev till Theresé på fejjan, att det är grattis i dag och på torsdag får hon hemleverans av present. Då åker vi ner och grattar, i det riktiga livet.

Så här såg det ut i blåbärsbusken ifjol:


Kan lugnt säga att det ser ut att bli lite mer i år, vilka klasar som hänger där:


Jag hade en liten taco bjudning igår, hade glömt att säga att presenter till mig, var inget krav men…jag glömde 😀

Thord, Camilla o Ebba kom med fin blomma:


Jitte och Ina, tycker som jag, att kryddor förhöjer och det är roligt att testa nya:


Emma och Johan har städat i stugan och där hängde den här tavlan, sedan tidigare, och jag hade frågat Emma, om det var hon som målat den. Nu fick den komma hit, och jag tror att den kommer att passa nere i rosa, flamingo rummet. Fick även en egenodlad zucchini och en ask med deras körsbär:


Nicco, Georgo och Tano the dog, Camilla och Joel och Mats P Karlsson, var också med, dom 3 sistnämnda kom senare.

Vi eldade, kokade kaffe där ute, poppade popcorn över öppen eld, och då mörkret la sig, var elden den enda ljuskällan, rätt så trevligt, faktiskt. Har dock inga bilder från mörkret men just innan:

Det var raka motsatsen, till ifjol, då jag, Jitte och Ina, satt ute till solen gick upp, fast den gick jussepass ner, detta var ju veckan innan midsommar, typ.

Mycket trevlig kväll, det tackar vi för. Och nu blir det frukost, och sedan ut i solen en stund. Ha en fin söndag, allihop, och må solen skina, även på era huvuden!

Maria Lundmark Hällsten