Lite åt det disträa hållet…

Nu har Nicco sålt sin Pontiac, och den hämtas idag:

Den undre bilden tog Nicco

I och med det fick vi lite större gård, vilket egentligen inte syns, för bussen täcker den platsen i alla fall. Åtminstone vår, sommar och höst :O

Georgo tyckte att Åke gjorde ett bra jobb att backa in bussen på gården, och ännu mer impad. Eller kanske konfunderad, över att vi faktiskt haft 2 bussar på gården, en gång i tiden.
Hittade ingen bild på det, utan en annan på gammbussen:


Men det är klart, inte ryms det 2 bussar på gräsmattan, utan då får allt en, stå på grusgången och då ryms inga bilar alls, härinne 😀

Lastbilen tar lika stor plats, den med:


Har påbörjat städning i ett skåp, uppe på övervåningen. Skåpet tillhör köksinredningen, ett typ av, andra skafferi. Ehh…jo, jag hittade lite som ska med på loppisen. Fast jag är lur på att ingen betalar nån större summa pengar. Kolla in denna lätt, fula clown, saknar dock sin hatt:


Men som vanligt, vem vet vad andra vill ha eller vad dom tycker att saker är värda 😀

Känner mig aningens okoncentrerad just nu. Jag vet nämligen att jag har en del att göra. Och tänkte städa ur bussen, nu, medan det fortfarande är lätt kyligt ute. Solen luras, det var bara 10 grader då jag och Winstone var ute vid 8, men det blir fort varmare.

Nu lämnar jag er för denna gång, ska ta en snabb paus ute gården, jag gjorde nämligen nyss, vad jag är expert på. Dammsög bussen för att jag gick ut för att ta in en sak, snacka om virrpanna, inte så man gör en sak i tiden, nejdå…lite lätt disträ, kanske.


Ha det fint, allihop!

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten