Är den bortglömd, gömd, eller såld 🤔

Plockade ett halvt kilo till, med blåbär igår. Sålde på loppisen, i små bägare, trodde ingen skulle köpa men, jodå, bra mellis:

Har nu städat ut ett litet skafferi däruppe. Det roligaste jag hittade var denna hylla:

Ska stöka lite i vårt skafferi härnere, och faktiskt se om inte jag kan använda den. Det är ju som svårt med denna gamla köksinredning. Man har noll koll på vad som är längst in.

Och kolla på det här bakplåtspapperet, kanske finns att köpa idag med, dock inget jag sett:

Nu en fråga till er, nån som vet vad man ska använda det som är i dom här små flaskorna. Tyvärr har lapparna lossnat men jag kan säga att det luktar gott i svartvinbärsflaskan. Inte illa i dom andra heller men…hm, essens av nåt slag, men hur använder man den, månntro:

Kokade en burk med körsbärs och hallonsylt av körsbären lillsyrran kom med. Smakade jättegott så det får bli gamla hederliga plättar till lördagslunch, med grädde eller glass, samt sylten. Blir nog hur bra som helst.

Ikväll slutar jag tidigare. Dom ska köra den sista Gammliasvängen för i år. Och det är ju cruising som gäller, då coronan ställer till med allt möjligt.
Här är kvällens körschema, lånat från Umeå Veteransbilsällskap, även bilden:

Årets sista Gammlia 2.0 cruising!

Kl 18.00, ons 26/8 går årets sista cruising från Gammlia.

Sprid budskapet och peppa alla längs sträckan att plocka fram de fordon de har. Även vinkare uppskattas längs sträckan! Tänk på att hålla avstånd, sitt kvar i ditt fordon och känner du dig sjuk så stanna hemma!

Följande cirka tider gäller kortegens första bil:

18.00 Start från Gammlia
18.10 Circle K Sandåkern
18.15 Grubbevägen
18.20 Kullavägen
18.45 Hissjö
19.00 Kullavägen från Hissjö
19.20 Rampljusallén Umedalen
19.30 Baggböle Herrgård
19.40 Marklundskurva på Backenvägen
19.50 Circle K Sandåkern mot stan
20.00 Cruising i stan

Slut på på lån av text och bild

Det ryktas om eventuellt rekord på deltagande, så det är bara att ladda för bilar, bilar och åter bilar. Känns som om jag ska köra ut Camaron, tanka och tvätta av den lite tvärt, idag, innan jobbet.

Apropå på fordon så dök denna bild upp som 6 års minne på FB:

Alltså Åke och hans konstiga projekt 🤔 Den här hade jag totalt förträngt…undrar om han gömde den i garagekällaren eller om den såldes vidare till annan entusiast 😂

Idag är det också hundens dag, så självklart får Winstone vara med på bild:

Och med den, önskar vi er alla en fin onsdag!

Maria Lundmark Hällsten