30 år äldre i en grisblink 🐷

Då var man klar med tandläkaren för den här gången. Hon frågade om dom skulle kalla mig om 1 år. Ja, gör det, sa jag, för jag är den där notoriska optimisten som tänker att det behövs inte, jag väntar till det går sönder nåt.

Hon skrattade och sa att tyvärr, så tänker och gör nog, väldigt många, fast ska man vara logisk eller lite smart, så kan ju vissa saker vara bättre om dom upptäcks i tid. Så i den stunden, då jag sa ja, till års kallelse, så blev jag plötsligt 30 år äldre och kände mig väldans ansvarsfull.

Haha, fast känslan satt bara i, under en kort stund 😀

Var in en sväng på Ohlssons tyger, ville ha en duk dit upp, och dom hade 25 procent rea:

Kommer hem och känner mig små hungrig, gör i ordning ett digestivekex med brieost. Håller den i ena handen och en kopp kaffe i den andra. Känner mig så redo för en liten fika, då kexet plötsligt sliter sig ur handen. Snurrar likt en LP skiva, 33 varv och landar på mattan, med osten nedåt.

Gissa lyckokänslan hos en som ständigt och jämt är vid min sida…

Efter middagen åkte jag upp till mamma med mjöl som Theresé köpt åt henne. Samt nåt gott från Bo-Lage, som hon ville ha hemma, om utifall att, hon blev sugen på nåt till maten. Hon är definitivt ingen större vin drickare. Hon tycker dom där småflaskorna duger. Och en sån kan hon dela med nån granne…värsta partyt, eller hur 😀

Nåja, man behöver ju inte dricka för att parta, man kan väl ta ett glas för att det är gott. Nåt som jag ju inte fattat eftersom vin är vidrigt dåligt.

Hittade den här underfundiga, adventskalendern, apropå alkohol:

Fast jag är inte överdrivet förtjust i ren sprit heller. Men det kan ju finnas andra som skulle gilla den där flarran.

Snart ser jag ljuset i tunneln, då det gäller städet däruppe. Har bara kvar dammtorkning på toan, det är ju ingen som bott däruppe sen sista städningen, så det är ju enkelt.

Samt ta rätt på det jag har i kylskåpet…en hel potatispåse och en Coca-Cola. Jojomensan!

Och det ser ljusare ut därnere i källaren också. Ska bara dammsuga i långhallen och torka golvet, samt bära upp en skräppåse. Men sen…ja, då är det väl dags för städ hos oss på mellanplanet. Och här är det ju en never ending story. Jaja, det är bara att bita ihop.

Några som städat och grejat, jämte mig fast på andra sidan stan, är Nicco och Georgo. Och nu ligger lägenheten ute till salu. Klicka på bilden så kan ni som känner er hugade att köpa lägenhet, få se på en fin sådan.

Och nu hoppas jag på en fin lördag, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Vilken fin lägenhet.. Hoppas de får till en kanonförsäljning!!
    Vi håller tummarna! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten