H-E-L-V-E-T-E…ursĂ€kta svordomen 🙃đŸ€Ș

Köpte oss varsin Linus pĂ„ linjen T-shirt, i början av sommaren. Åke har haft sin, jag dĂ€remot vill ha Ă€rmar pĂ„ mina tröjor, sĂ„ igĂ„r, gjorde jag slag i saken. Tog fram symaskinen, letade fram en tröja jag inte anvĂ€nder men som hade Ă€rmar jag kunde tjyva.

Filurade, modelerade, tĂ€nkte efter bĂ„de en och tvĂ„ gĂ„nger innan jag kom pĂ„ hur jag skulle sy fast dom. Jag ville att det skulle se ut som om jag har en tröja under. Gick hur bra som helst…med första Ă€rmen.

SÄ var det dags för nummer tvÄ, och inget stÀmde. Hur jag Àn vÀnde och vred sÄ kÀndes det avigt, bokstavligt talat. Sydde hÀlften men nej, det blev fel, jag fick inte ihop hur jag skulle fortsÀtta.

Tog loss tröjan trÀdde pÄ den igen och skulle fortsÀtta dÄ jag plötsligt inser att jag gjort helt tvÀrsom och glömt att sno Àrmen, sÄ avig möter avig.

Finns inget vĂ€rre, fram med sax och sprĂ€tta upp sömmen, nĂ„ja, till slut sĂ„ fick jag ihop det, Ă€ven fast jag gjorde en till sak, tvĂ€rsemot. Skulle dra det svarta tyget lite lite, för att töja det aningens. Det vet jag, helt tvĂ€rsĂ€kert, dĂ€r jag sitter och tronar vid symaskinen. Men gör jag det…nopp. Jag drar ju i det vita förstĂ„s.

Men nu Àr den klar, i alla fall, fÄr duga, fÄr duga. Passande uttryck pÄ tröjan i alla fall:

Kommer frÄn den hÀr killen, som missar avgÄngen och blir lÀtt förbannad:

Skulle fortsÀtta med min Linus pÄ linjen vÀska, jag köpt. Vill sy en botten, sÄ man kan stÀlla ner nÄt i botten pÄ den, samt korta av handtagen.

Men som det verkade pÄ sluttampen, sÄ gav nÄt i maskinen upp. Ska i alla fall köpa vit trÄd, sen fÄr vi se om den kommer att vilja fungera eller om det bara att lÄta den fÄ vika hÀdan.

ApropÄ Linus sÄ var det en kille pÄ UmeÄ cruising gruppen som kommenterade en bild av Camaron och skrev att det tydligen var fler Àn han, som gillade Linus. SÄ visade han vart han har sin kille:

Det Ă€r ju svĂ„rt att inte gilla Linus. Han finns ju pĂ„ bĂ„de min och Åkes arm…vi kan ju aldrig sĂ€lja Camaron, he gĂ„ ju int.

 

Ifjol, den hĂ€r dagen…brrr:

Idag, precis den hĂ€r dagen, det var inte alltid bĂ€ttre förr 😀

Ha en fin onsdags kvÀll, allihop!

Dagens citat frĂ„n en HĂ€rlig dag, kommer sedan…glömde…

Etiketter: , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.