Jag brann av…lite đŸ˜ĄđŸ€ŹđŸ˜ˆ

Hemma dag igÄr. Enda utgÄngen var med Winstone som ville promenera lite. Hösten Àr definitivt hÀr:

Sen gick jag ju över till Ullas kondis, dĂ€r vi möttes upp, Monika, Kerstin, Birgitta, Laila och jag. En trevlig fikastund. Och jag fick med mig en rejĂ€l kvĂ€llsmacka, för visst fĂ„r man lyxa ibland 😁

Fick ett intressant samtal, det var UmeÄ Energi, som lÀst mitt mejl,som jag slÀngde ivÀg pÄ förmiddagen. DÀr jag undrade om det möjligtvis var nÄn tekniker pÄ gÄng. Som kunde fixa vÄrt nÀt.

Jo hon skulle göra en felanmĂ€lan 😳 Och dĂ€r brann jag av lite. För felanmĂ€lan gjorde jag ju i mĂ„ndags. Nopp, sa hon, dom hade inte fĂ„tt nĂ„n sĂ„dan frĂ„n A3. đŸ€Ź

A3 Ă€r förövrigt vĂ„r internetleverantör, inte min Audi, Jan B, det Ă€r en A6:a 😉

NÄ, detta föranledde dÄ ytterligare en liten chatt med A3, dom jag hÀdanefter, inte har nÄt större förtroende för. HÀr Àr min/vÄr, konversation:

SĂ„ nu Ă€r allt vi kan göra…vĂ€nta…vĂ€nta.och Ă„ter vĂ€nta.

Jag ifrÄgasÀtter ocksÄ UmeÄ Energi, pÄ hur dom kollar upp sina leverantörer. Vill man inte ha bra sÄdana, för att höja sig sjÀlva lite? DÀremot Àr jag glad att dom, faktiskt ringde upp, fint att fÄ prata med en levande person och inte hÄlla pÄ att skriva i chattar.

Sen undrar jag, hur svÄrt kan det vara, att göra en Äterkoppling sÄ fort man klickar ivÀg nÄt?

A3 skulle inte slÀppt Àrendet förrÀn umenet skickat ok. Sen skulle dom i sin tur, skickat ett ok till mig, att det Àr mottaget. Hade inte jag mejlat, i tron om att detta var ett pÄgÄende arbete, sÄ hade helgen passerat och inget hade varit pÄ gÄng ÀndÄ. SKIT dÄligt skött!!!

Med det, mina vĂ€nner, sĂ„ önskar jag er en fin fredag och jag hoppas att Ă€ven ni, fĂ„r sol idag 😎

 

Etiketter: , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.