Kan man hoppas pĂ„ lite cash flow nu 😁

IgĂ„r natt hade jag en lustig dröm. Kommer hem och Åke har rivit ner tapeten i vĂ„rt teverum. Teverummet hade dessutom expanderat och vĂ€ggen nĂ„dde hela vĂ€gen genom matrummet ocksĂ„.

Han sÄg nöjd ut och frÄgade om jag sÄg vad han gjort.

Ehh, ja, jag ser att du hĂ„ller pĂ„ med tapeterna hur skulle man kunna missa det đŸ€”. NĂ„ jag funderar nĂ„n sekund, pĂ„ om jag ska be att fĂ„ se vad han tĂ€nker sĂ€tta upp för tapeter men jag hejdar mig.

TĂ€nker att han sĂ„g sĂ„ glad ut och att om detta nu var nĂ„t han brann för sĂ„…jamen jösses, lĂ„t killen fĂ„ fria hĂ€nder, hur fel kan det bli, liksom đŸ€“

Kommer hem nĂ€sta gĂ„ng och hĂ„ller mig definitivt för skratt. Detta blev hur fel som helst. PĂ„ vĂ€ggen sitter vita tapeter med stora julgranskulor som mönster. Bredvid julgranskulorna i rött och grönt, Ă„terfinns Joakim Von Ankas fejja 😬😳

DĂ€r vaknar jag med ett ryck, fĂ„r fundera om detta kan vara möjligt men inser ju rĂ€tt snart, att det bara var en dröm…tur 😁

Jag och Nicco for ivÀg pÄ Avion, det var presentköp pÄ gÄng. Mitt bland alla butiker, finns det en konstutstÀllning. Jag ville gÄ in dÀr och tvÀrkika. Och kolla vad Nicco hittade:


Hade ju hunnit tala om för henne vad jag drömt, och ja…dĂ€r sitter han och tronar. Mr Joakim Von Anka, i egen hög person. Vad kan nu detta betyda?

Och varför just Jocke? Jul och Disney Ă€r för mig, Ă€r Kalle och ingen annan. Men Jocke, jojo, Ankan som badar i pengar. Kan det betyda att det kommer att rulla in lite kulor, inom en snar framtid Haha…jag hoppas pĂ„ det, jag:


Fotade lite av kvinnans tavlor, jag gillade dom. Klicka pÄ sista bilden sÄ kommer ni in pÄ hennes hemsida.


Efter middagen blev det en snabb och blöt promenad bort pÄ klubben, dÀr vi firade en nybliven 30 Äring.


BrÀlla och Lenas son, Albin, stod i centrum, kvÀllen till Àra. Vi gjorde den sedvanliga promenaden inne i lokalen, fina bilar:


Och nere hos Mats Hedin, kunde inte Åke lĂ„ta bli att blĂ€ddra i en Brinn-uten, tidning. Han visade mig pĂ„ Thomas Öhman, han som döpte vĂ„ra gĂ„rd till Ettan. HĂ€r deltog han i korvĂ€tar tĂ€vling, och Ă€ven BrĂ€lla Ă€r med pĂ„ bild:


HĂ€r stĂ„r Öhmans bil:


En trevlig kvÀll:

Vi tog en selfie, jag och Åke:


Samma plats, dĂ€r Ola Åberg, en gĂ„ng för drygt 30 Ă„r sedan, knĂ€ppte en bild oss tvĂ„. Vet inte vart jag har den bilden, tyvĂ€rr, men den finns i vĂ„ra Ă€godelar, nĂ„nstans. Kommer sĂ€kert fram, och den dagen fĂ„r jag vĂ€l visa Ă€ven den.

Vi tillhörde lĂ€tt, den Ă€ldsta generationen av mĂ€nniskor pĂ„ den festen, sĂ„ lite roligt att BrĂ€lla, Lena, Åke och jag var dom sista att lĂ€mna, hahaa…


Ha en fin söndag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

    • Maria Lundmark HĂ€llsten (inlĂ€ggsförfattare)

      Ja, kollar man nu, lite extra, pĂ„ den första, översta bilden pĂ„ Jocke, sĂ„ hĂ„ller han i en tom, upp och nedvĂ€nd pengapung…Ă€sch dĂ„. Ja, inte vann jag nĂ„gra pengar pĂ„ Avion, det kostade bara pengar đŸ˜‚đŸ€Ł

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.