Jag kan hĂ„lla vad đŸŠ”

SĂ„g att det Ă€r kaffets dag idag, sĂ„ vad passar vĂ€l inte bĂ€ttre Ă€n en kopp kaffe dĂ„…eller tvĂ„…eller tre…


Den hĂ€r konversationen, mellan jag och Nicco, för drygt 3 Ă„r sedan, handlar ocksĂ„ om kaffe, faktiskt, hahaa đŸ€Ł


Ingen har Ànnu hört av sig om vÄran icke fungerande uppkoppling. Varken UmeÄ Energi, Umenet eller A3. Jag tycker att det Àr dubbelt dÄligt, dÄ det Àr nÄn annan som gjort fel, som i sin tur gör att vi blir lidande av det. DÄ borde det vÀl ÀndÄ finnas en akuttid, som dom fÄr anvÀnda sig av.

Jag kan hĂ„lla vad, đŸŠ”

att bytet dom ska göra, kommer inte att ta mer Àn en kvart. Jag kan ocksÄ hÄlla vad om, att vi INTE blir ersatt för merkostnader. Vi betalar CMore, men kan inte anvÀnda det. VÀntar med spÀnning pÄ faktura frÄn min mobiloperatör, kommer att bli förvÄnad om jag hÄller mig inom ramen för vad jag fÄr anvÀnda inom abonnemanget.

Och utan nÀt har vi vÀl snart varit halva mÄnaden. HyresgÀsten bor tillfÀlligt pÄ annan plats, för hon Àr i behov av internet. Hon borde ocksÄ bli ersatt för detta, men inte av oss, vi kan ju inte rÄ för att detta har intrÀffat.

Jag som i min enfald trodde, att dom dÀr omtalade, lÄngsamtgÄende papperskvarnarna, inte fanns lÀngre. Vi lever ju i en vÀrld full av teknik, eller?

NÄt annat som inte verkar gÄ in, Àr hur vÄr infart ska se ut. SÄ hÀr sÄg den ut igÄr:


Mjo, det Àr ju vÄr buss som tar lite plats vid in och utkörning. NÀr jag pratade med projektledaren för bygget, sÄ hade han pÄ förslag, att vi skulle köra ut bussen för att se hur mycket plats den skulle ta.

För han ansÄg inte att det var lönt att sÄ grÀs, pÄ det stÀllet. Vi gjorde som han föreslog, jag knÀppte kort som jag sedan skickade till honom. Mm, fast nu har dom ju ÀndÄ planterat grÀs dÀr busshjulen helt klart gÄr över.

Och problemet har Åke Ă€ven pĂ„talat för dom som stĂ„tt hĂ€rute och arbetat. Att det dĂ€r jobbet Ă€r eller blir, bortkastat. Förra helgen dĂ„ vi for till MalĂ„, sĂ„g det ju likadant ut, och vad gjorde dom dĂ„.

Jo dom kom hit och krattade över spĂ„ren. Och nu vĂ€ntar jag med spĂ€nning pĂ„ att fĂ„ se hur dom gör den hĂ€r gĂ„ngen…ska vi hĂ„lla vad? Jag sĂ€tter en kaffe pĂ„ Ullas att dom kommer att kratta, den hĂ€r gĂ„ngen med.

Usch, och vi som inte ska hÄlla pÄ med betting /vadslagning och spel, vart Àr vÀrlden pÄ vÀg?

Önskar er alla en fin tisdag!

Maria Lundmark HĂ€llsten