Snart mĂ€nniska igen đŸ€Ș

Jag tog mig runt Umestan igÄr, 4.1 kilometer, blev den rundan:


Över bron, den som gav mig uppslag till vĂ„r Linus pĂ„ Linjen:


Det var nÀmligen pÄ den tiden vi funderade pÄ vad vÄrt dragracing team skulle heta, och vad vi skulle ha för maskot, eller vad man ska kalla det. Vi var inne pÄ Flintstone, men sÄ gick jag över den dÀr bron, och nÄgon hade ritat Linus pÄ asfalten, och dÀr och dÄ, blev han bara den givna figuren.

Och sedan, genom omrÄdet, förstÄs:


Fick en tidig julklapp av mamma igĂ„r. NĂ„t jag hittat pĂ„ Rosendahls antik, som jag gillade skarpt, men som jag avstod att köpa. Dels pĂ„ grund av priset, men sen…vi har ju koppar, porslin, glas sĂ„ vi kan klara oss resten av vĂ„ra liv.

SÄ pratade jag med henne om kopparna, visade en bild jag tagit och dÄ frÄgade hon om inte det skulle bli en bra julklapp. Och, det Àr klart, det kunde jag ju inte tacka nej till. Kolla in namnet pÄ dom:


Passar perfekt:


Har lÀnge funderat pÄ ommöblering i matrummet, och plötsligt fick jag upp farten. Fiii fasen, vad mycket grejer vi har, i skÄpar och pÄ hyllor:


Tycktes inte, skönja ett slut pÄ alla saker, men slog igÄng lite stÀdarmusik, och la in en högre vÀxel.

SĂ„ undrade brorsan om vi ville ha besök pĂ„ kvĂ€llen, och dĂ„ han skrev, hade jag 1 timme pĂ„ mig innan dom skulle komma. Jag gav dock, inga garantier för att vi skulle ha ett ledigt bord att sitta vid, men…skam den som ger sig. Jag hann…hĂ€r ska det dock upp tavla eller tavlor. pĂ„ vĂ€ggen.

Och hÀr kommer det att se annorlunda ut dÄ jag Àr helt klar:

Åkes farfars bror, sjökaptenen, fick komma upp pĂ„ vĂ€ggen, fĂ„r se om han fĂ„r sitta dĂ€r eller om det blir en till flytt:


Nu Àr det sprithörnan inte punschverandan som ska modifieras lite. Tar det idag. Tror det kommer att bli bra. Vill sprida pÄ det, lite:

Vi satt och poppade musik, surrade och sedan dök en kollega till Sivert, in, mera musik och historier. SĂ„pass att jag undrar varför jag ens klev upp halvĂ„tta i morse, men, jaja, det gjorde jag i alla fall. Fast jag kĂ€nde mig inte pigg och rask. Men nu sĂ„, börjar man pĂ„ vara hun…mĂ€nniska igen:


Hoppas pÄ en bra dag, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.