Vi kommer att bli miljonĂ€rer 💰😃

Wow, kolla vilken tur vi har, Åke och jag. Vi blir dubbelmiljonĂ€rer om 10 Ă„r, eftersom vi fyller Ă„r i juni. Eller Ă€r det bara fejk, hm…đŸ€”

Åke hade ju kunnat bli det i lördags, med sina 7 rĂ€tt pĂ„ V75, men som vanligt, gav det inte nĂ„gra större slantar, men plus blev det i alla fall.

Dom pratade nyss pÄ tv 4 nyhetsmorgon, om hur man bÀr sig Ät dÄ man pratar framför kamera. Hur dom som lÀser nyheter till exempel, har text pÄ en skÀrm, som Àr precis dÀr kameran stÄr.

Om jag uppfattade det rÀtt sÄ kan man idag göra inspelningar som man anvÀnder till att söka jobb. Ett tips var dÄ att ha texten pÄ en dator dÀr kameran Àr, och texten fÄr gÀrna vara stor sÄ man inte behöver kisa eller böja sig fram, för att se.

Jo, jag hajar, fast jag som ser andra ord dĂ„ jag snabbtittar, kanske skulle fĂ„ ihop en vĂ€ldigt svĂ„r presentation…svĂ„r, men Ă€rlig, haha. SĂ„g denna annons för ett tag sedan:


Jag sÄg att det stod Narkotika kliniken, och var tvungen att backa bandet, blev ju nyfiken pÄ vad tusan det var. Fast ok, det kan vara rÀtt roligt, mycket man fÄr dubbelchecka och mÄnga skratt kan det bli.

Brukar se Evil lives here, och sa till Åke att evil blir live, baklĂ€nges. Åke kontrade med att det Ă€r DU, som ser det, ja, knepigt, men jag tror inte att jag Ă€r ensam om det 😀

KÀndes lite mer Àr bara krispigt, pÄ morgonpromenaden. Snarare bitande frasigt. Men som jag trodde, inte sÄ mycket snö kvar idag:


Har tagit ut en ledig dag idag, ska fira min brukare lite. Och tÀnker kidnappa henne, en liten stund. Sen tÀnker jag bara njuta av att inte göra nÄt alls, överhuvudtaget. Bara vara glad och lycklig, som dessa hundar:

Hoppas solen skiner, Àven pÄ er!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.