Mormor style đŸ˜ˆâ˜ ïž

Idag för 10 Är sedan, la jag ut ett litet kort inlÀgg pÄ min blogg. NÀmligen detta:

”FrĂ„n ena dagen till den andra. Intervjun gick över förvĂ€ntan och jag fick jobbet, börjar imorgon
YES!!!

Heltid som personlig assistent, ska bli jĂ€tteroligt och spĂ€nnande och jag ser verkligen fram emot att fĂ„ se och lĂ€ra mig vad det Ă€r som ska göras. DĂ„ vet ni!” slutcitat

Lite förÀndringar har det ju blivit genom Ären. Heltid var lite för mycket för mig, jag har ju annat vid sidan om. Men samma jobb, samma brukare, det kÀnns otroligt bra Och idag blir en bra dag att ta med en present till henne:

Klart som tusan att jag var tvungen att vara och peta in nĂ„n kommentar pĂ„ P4 VĂ€sterbottens FB sida igĂ„r. Det gick ett tag sĂ„ plingade det till pĂ„ messenger. NĂ„n Gerhard, undrade om dom kunde fĂ„ ringa upp. Och jag har svĂ„rt att sĂ€ga nej, sĂ„… hĂ€r Ă€r samtalet lite drygt 53 minuter in i sĂ€ndningen.Klicka pĂ„ bilden:


Man kan dra fram tiden med pekaren, om man inte vill lyssna pÄ allt, innan dess.


Prat om strömlöst och sÄ vidare, och idag blev jag uppringd av Theresé. Som ville att jag skulle kolla vad dom hade för problem med strömmen. Efter lite sökning och inloggning pÄ deras konto, fick jag fram att det var ett avbrott som skulle vara ÄtgÀrdat 10.30.

Det Àr ju helt galet vad vi Àr beroende av ström. Hon ska jobba hemifrÄn idag, och hennes jobb Àr ju knappast att sitta och blÀddra i böcker, eller rita pÄ papper. NÄ, det skulle ju vara löst pÄ ett tag. VÀrre om man blev utan under flera dagar.

ApropÄ Theresé, sÄ har Sally höstlov. Hon ringde mig i söndags. Efter en del prat sÄ skickade hon en bild pÄ vad hon har i sitt rum:

Det Ă€r mormor style, det moahaa…đŸ˜ˆâ˜ ïž

Hon kommer inte hit, det hÀr lovet. Det brukar hon ju ha gjort annars. SÄ hÀr sÄg det ut 2018, dÄ hon och morfar skulle skrÀmma slag pÄ eventuella trick or treat besökare:


Fast jag har sett mer skrĂ€mmande bilder pĂ„ Åke, hahaa…


Har varit ut pĂ„ en ”pisseblötayllekofta” prommis med Winstone. Han var inte imponerad, alls. Jag fick dra honom runt. Stackarn, han gillar inte att bli genomblöt, fast vem gör det, inte jag i alla fall, men man offrar sig. Det gjorde jag Ă€ven igĂ„r, fast dĂ„ gick jag med paraply i alla fall:

Hoppas pÄ en fin dag för er alla och att era tak hÄller tÀtt!

Maria Lundmark HĂ€llsten