Sanningen om Åke, eller đŸ€”

Idag Ă€r det den dagen för 2 Ă„r sedan, som Sally fick veta (o)sanningen om morfar Åke.

Saxat ur inlÀgg 31 okt 2018

NÀr det sedan blev sÀngdags sÄ stod vi i sovrummet och jag öppnade garderoben för att hÀnga in en tröja dÄ Sally plötsligt blev varse nÄt i garderoben. Hon sa med lÀtt osÀker röst, -Mormor, varför hÀnger det en Superman/stÄlmannen drÀkt i garderoben?

Jag tittade dit och fick syn pĂ„ Åkes morgonrock, den med StĂ„lmannen mĂ€rket pĂ„. NĂ€men Ă„h, sa jag, nu har du avslöjat din morfar och vet vem han egentligen Ă€r
oh my guard!!! 😀 FĂ€rdigklippt ✂


NÄ, om han Àr den mannen pÄ riktigt, ska jag lÄta vara osagt, ni fÄr gissa sjÀlva.

ApropĂ„ Åke sĂ„ kom han pĂ„ att han skulle köpa en ny, gammal bil. SĂ„ nu Ă€r det en stor kloss som skymmer utsikten frĂ„n köksfönstret:


Jojo, inte vÀrldens smidigaste bil, och kan inte anvÀndas var som helst. Lite roligt dock, dÄ jag alldeles nyss, var in pÄ VK och dÀr dök den hÀr annonsen upp, frÄn ingenstans:


Är det ett tecken? Ska vi sĂ€lja huset och flytta ut i den dĂ€r? Ojoj, jag tror att jag ska sluta spekulera, jag vĂ€ljer nog att bo i bussen, om det vĂ€rsta skulle hĂ€nda.

Jag fick ett tips pĂ„ glödlampor igĂ„r av Anders, och japp, nu Ă€r det bestĂ€llt, ingen billig historia, men jag Ă€r glad att lampan fĂ„r stanna kvar hĂ€r uppe. Och sedan hoppas jag att lamporna hĂ„ller…lÀÀÀnge. Tack igen, Anders. Nu undrar jag om lampaffĂ€rer bara kikar via deras leverantörer, eftersom jag av dom, fick svaret att dom inte fanns att bestĂ€lla đŸ€”

HÀr kommer 2 av bilderna som jag la ut igÄr pÄ UmeÄ cruising. Det fÀrdiga resultatet av toapapperet i fejjan. Nicco, sminkade och fotade:


2 till kommer jag att lĂ€gga ut ikvĂ€ll. HĂ€r hemma pyntas det inte speciellt. Det Ă€r ju precis som Sally sagt. Mormor, ni har ju halloween Ă„ret om. Hahaa…japp, sĂ„ Ă€r det, men Bengan fick fönsterutsikt igĂ„r, i alla fall:


Moahaa…

Nu ska vi inte glömma vĂ„ra nĂ€ra och kĂ€ra som inte finns hos oss lĂ€ngre. Fast för mig, spelar det ingen roll, jag tĂ€nker pĂ„ dom, var och varannan dag. Det behövs ingen speciell dag för det. Men jag förstĂ„r absolut att för mĂ„nga, kan det kĂ€nnas bĂ€ttre, dĂ„ man vet och kĂ€nner, att man inte Ă€r ensam i sin sorg eller med sina minnen đŸ§Ąâ€ïž

Önskar er alla en fin Alla helgons dag!
Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.