En pojke utan klĂ€der đŸ€ȘđŸ€­

Det blev en lite lÀngre startstrÀcka Àn normalt, igÄr. Kan bero pÄ glöggintaget i lördags eller sÄ var vi bara mer slö Àn normalt.

Klockan hann dĂ„ bli runt 15 innan vi rullade ivĂ€g till gravarna. DĂ€r Åkes förĂ€ldrar och storebror ligger, har det nog varit mycket blött i backen. Stenen lutar betĂ€nkligt, sĂ„ jag ska ringa till KyrkogĂ„rdsexpeditionen och frĂ„ga vad vi ska göra Ă„t saken. Vi tĂ€nde i alla fall ett ljus, tĂ€nker Ă„ka dit med nĂ„n krans dĂ„ stenen Ă€r Ă„tgĂ€rdad.


Och pappas grav, Àven han ligger pÄ Sandbacka.


P4 i VĂ€sterbotten, vill idag ha in teckningar som berör eller roar. Jag skickade in ett bidrag. Har visat det förut, men… Hm, kan jag skriva att detta Ă€r sĂ„ bra att det vore skam att inte dela med sig av dom?

Jag Ă€r 6 Ă„r och gĂ„r pĂ„ förskolan. Vill dĂ„ visa hur en pojke utan klĂ€der ser ut, uppenbarligen sĂ„ hĂ€r đŸ€Ș


Och en flicka, denna gĂ„ng, med klĂ€der 😜


Jojo! Blir lite osÀker pÄ vad jag hade för uppfattning, om just nakenheten. Ser vÀl ÀndÄ ut som om killen har en tröja pÄ sig? Och vad har flickan för brallor som tÀcker hela foten? Sen undrar jag förstÄs vart hÀnderna tog vÀgen, pÄ dom bÀgge tvÄ?

NÄja, eftersom konstnÀren, i detta fall, jag, inte kommer ihÄg, sÄ lÀr vi aldrig fÄ veta heller.

Nu ska jag och Winstone gÄ pÄ morgonprommis. Ser ut att bli en fin dag. Lite kallare pÄ morgonen, i detta nu, 2 plusgrader och jag kommer att ta pÄ mig lovikavantarna. Fryser redan nu, om hÀnderna sÄ det lÀr behövas.

Ha en fin mÄndag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.