Humlor och bin 🐝

För 3 Ă„r sedan, tyckte Tina att jag skulle kvista ner och hĂ€mta denna flaska đŸŸ


Och jag undrade om det inte fanns en flaska som hette Before Work, fast det trodde hon inte, men vi kunde komponera ihop en egen sĂ„dan, haha…

Lite roligt dock, att vi pratade om just den dÀr flaskan, bara för nÄn vecka sedan, och nu kom den, som ett minne frÄn det förflutna.

Började skriva detta inlĂ€gg för 2 timmar sedan…sen blev det telefonsamtal, sms, till olika personer, ringa jobbrelaterade samtal. Slog igĂ„ng en tvĂ€ttmaskin dĂ„ jag liks gick ner för att hĂ€mta upp köttsoppa frĂ„n frysen. Men nu Ă€r jag hĂ€r, igen.


Gick lite lĂ€ngre bort efter strandpromenaden igĂ„r, och det finns inte bara boplatser för bin. Dom jag fotat tidigare. Utan Ă€ven ett för humlor 🐝 HĂ€r kan dom övervintra.


Det Àr en nergrÀvd stor kruka i mitten, som ska vara sjÀlva bo platsen, och trÀdstammarna Àr till som ett vindskydd.

Regn i luften idag, men dÄ kanske dom kan fixa gravstenen som hÄller pÄ att tippa. Om dom inte kunde fixa till den utan att Àndra sjÀlva fundamentet, sÄ kommer det att kosta 3000 kronor. Dyrt, men vad gör man. Betalar och gÄr vidare. Fast inte utan att undra om det finns garantier för det arbete dom gör.

Och if so, hur lĂ€nge ska man tippa pĂ„ att en sten stĂ„r rĂ€tt upp, efter en begravning. VĂ€der och vind pĂ„verkar, men Ă€ven hur jorden ser ut pĂ„ just den platsen. Görs det mer arbete om det Ă€r blötare i backen, eller gör man bara standard jobb. Hm…🧐

Nu ska jag sluta fundera sÄ mycket och planera vad det blir för lunch. Kanske ta rÀtt pÄ tvÀtten, och se om det Àr nÄt mer jag ska utrÀtta innan jobbet. HÀr kommer ett litet klipp, haha jag tyckte den var kul, fast smaken Àr som baken, tudelad.

Ha en fin onsdag, allihop!

 

Etiketter: , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.