Spöken đŸ‘» eller…

Tog en sovmorgon idag, eller ska man sĂ€ga tog đŸ€”Â  Hm, nĂ€, jag fick en sovmorgon. Det Ă€r inte alla gĂ„nger jag kan somna om, dĂ„ jag vaknar. Och jag vaknade 5.45 av ett metallprassel rĂ€tt i örat.

Det var som vanligt, nada, utan mĂ„ste ha kommit frĂ„n nĂ„n dröm. Eller…tadaa, spöke đŸ‘» Det Ă€r inte första gĂ„ngen jag vaknar av metalliska ljud som jag inte kan förklara. NĂ„, det gjorde ingenting. Jag somnade om igen.

Kommer osökt ihÄg vÄra katter, och kanske speciellt Enya, som hade dille pÄ att slicka pÄ plastkaschar.


Nu lÄg vÀl inte dom, kasharna och drÀllde i lÀgenheten eller huset, men det kunde finnas nÄn i bussen.

SĂ„ vaknar man mitt i natten av ett jĂ€kla prassel och man fattar absolut inte, vart det kommer ifrĂ„n. Man mĂ„ste kliva upp och leta, sĂ„ hittar man Enya under sĂ€ngen, dĂ€r det ligger en kasch med saker vi ska ta upp till stugan. Och hon slickar förtvivlat pĂ„ den. Jisses 😳

ApropĂ„ katter, som jag saknar ibland, sĂ„ fick jag tvĂ„ bilder av en tok katta som en gammal kompis till mig, Ă€ger. Dom bor utanför BurtrĂ€sk och hĂ€r fĂ„ngade Annelie Wallmark, katten ”in action”


Hahaa…ja, den ser kanske inte sĂ„ vild ut, just hĂ€r, mer knasig, kanske đŸ€ŁđŸ™ƒ

Finns mycket roliga saker, filmer, foton som handlar om djur. Älskar ju dessa vovvar:

Och kolla in den hÀr lilla elefanten:

NÄja, vi har vÄr Winstone, och han rÀcker till.


Vi har varit ut pÄ prommis, ser ganska fint ut, efter snöfallet. Det hÀr tog jag igÄr:


JÀmför med den hÀr bilden, tagen pÄ samma stÀlle och det Àr förstÄs TvÀrÄn, som rinner hÀr:


Aningens smalare va?

Och snön ligger kvar, idag med. Blev julkÀnsla i ett nedfall. Undrar dock om snön ligger kvar, jag gissar ju nej, men jag kan ha fel.


Hoppas ni fÄr en fin fredag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.