Jag är ju inte dum, heller ☝️

Flyttade en tavla från teverummet och plötsligt blev det en lucka där. Såg inte bra ut. Passerade lite grejer nere i källaren, och där stod plötsligt 2 tavlor. Bägge med kungaparet som motiv, ehhh. Jaja, ok, dom får sitta där ett tag, bara för att jag är jag och ingen annan.

Fick frågan av en gammal vän, varför det var så populärt att hänga kungaparet på dasset. Och den frågan överlämnar jag nu till er, kära läsare. Jag tänkte själv att jag kanske skulle ha hängt den på vårt dass i stugan…fast nu vet jag inte. När jag är less, kanske dom bara åker ner i källaren igen.

Nicco har införskaffat en finare flaska med åkerbärsdricka, ser onekligen gott ut.


Dom flyttar ju hit innan jul, och tanken är väl då att vi ska sprätta den, på julafton eller nån av dagarna där omkring. Hon tyckte det var lika bra att lämpa av den här, istället för att dra den till ena stället för att sedan ta den hit.

Skulle fota en sak igår och vem dyker då upp, jämte mig,om inte Winstone. Han är hopplös eller kanske, otroligt smart. Modellandet brukar ju betala sig i form av hundgodis.Ibland är detta hundgodis en gurkbit, äppelbit, banan eller ett litet ben.

Jag vände aldrig mobilen mot honom, men lik förbenat sprang han glatt efter mig, hoppade och studsade som han brukar göra då han är glad och ivrig. Man har som inte hjärta att tala om för honom att han inte var med på bild och därför, inte gjort sig förtjänt av nåt, överhuvudtaget.

Nå, så då blev det tvunget att ta lite foton av stackaren. Medan jag fotade förklarade jag för honom att detta var högst motvilligt och han skulle inte tro att han skulle komma undan med det här, varje gång.

Ni ser ju, han vänder huvudet hit och dit och det gör han bara för att han tror, att jag då tror, att han inte fattar nåt. Men jodå, jag vet att han vet och kan mer än han vill visa. Jag är ju inte dum, heller.


Apropå bild och aktörer. Såg en filmsnutt på nåt jag aldrig sett förut. Och detta var så coolt att jag var tvungen att se om jag kunde hitta nåt liknande på youtube. Det gjorde jag, så varsågod, kolla vilken grej.

 

 

Och med den önskar jag er alla en fin måndag!

Maria Lundmark Hällsten