Vi har ju Bengan 💀

Jag gjorde en helomvĂ€ndning dĂ„ jag sĂ„g dammsugaren igĂ„r, och plockade fram alla oinslagna julklappar istĂ€llet. Det vĂ€rsta nu, Ă€r att man ska komma ihĂ„g vem som skulle fĂ„ vad. Och om det var nĂ„t mer, som man kanske gömt pĂ„ ett jĂ€ttebra stĂ€lle đŸ€­

PÄbörjade juldekorationer, men har inte bestÀmt mig för hur det ska se ut. Vill inte ha tomtar runt vÀggarna eller pÄ loftet heller, för den delen. Dom enda tomtarna som ska fram, Àr dom dÀr fula smÄ sakerna som brukar stÄ vid adventsstaken i köket.

Sen har vi ju Bengan, som nu fĂ„r stoltsera med tomteluva och vakta över klapparna. Skulle egentligen vilja ha en sĂ„n dĂ€r granrisslinga med ljus, men, hm…

Har köpt nya, lite juligare bordstabletter, tog fotot med blixt 📾  för att man ska se fĂ€rgen, Ă€r lite mörkare i verkligheten.

HĂ€r Ă€r julgardinerna för i Ă„r, inga tomtar, snöflingor, renar, granar eller julgranskulor, nopp, fast dom Ă€r röd, svart och vit…love them 😍

Smartast av allt Àr ju att jag kan anvÀnda dom precis nÀr jag vill, pÄ hela Äret. Jojo, det vet jag vÀl, man kan anvÀnda vad man vill, nÀr man vill, fast det ser knepigt ut med julsaker pÄ sommaren.

Dock har jag ju sagt, eftersom den Ärliga glöggprovningen blev framflyttad, sÄ kommer det att bli glöggprovning den dagen vi Àr fria att trÀffas ett gÀng. Och Àr det sommar, sÄ kommer vi att ha det pÄ sommaren. Och dÄ kan det hÀnda att det kommer att komma fram nÄt juligt, sÄ dÀr, bara för att fÄ in det stÀmningsfulla.

Framplockningen kommer att fortskrida under dagen, och sÀkert imorgon med. Ska ju jobba, dÀremellan, och göra allt det andra, vardagliga pysslet.

SÄg ett klipp pÄ en fantastisk hund, hÀr fÄr ni kolla in hans skills i en hinderbana

Och hÀr nÄgra tricks han fÄtt lÀra sig

Och med det önskar jag er alla en fin lördag

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.