Mord och fasansfulla rubriker đŸ„¶

Inte mycket uteliv i helgen, men jag dristade mig till en halkig, kort prommis med Winstone igÄr, efter lunch. Med all is som lÄg mitt pÄ gÄng och cykelbanan, tog jag det sÀkra, före det osÀkra, och satte pÄ broddarna.

Jag tyckte inte att dom funkade lika bra som jag skrutit upp dom. Till saken hör, att jag pratade med mamma om just broddar, i fredags. Hon undrade om jag inte skulle köpa ett par icebugs men jag sa att jag vill ha sÄnt man kan ta bort.

Dessutom, fortsatte jag, sÄ undrar jag vad dom anvÀnder för material till piggarna pÄ icebugs. Jag vet nÀmligen att piggarna pÄ broddarna, nöter man ner, sÄ efter 2-3 sÀsongsanvÀndande, sÄ fÄr man köpa nya. Piggarna blir runda i hörnen. Men det behöver ju inte vara sÄ pÄ dom populÀra icebugsen.

Det var dÄ dom orden som ringde i öronen pÄ vÄr lilla promenad. Vad tusan, dom kan ju inte ha blivit runda efter förra promenaden Det vore vÀl extremt dÄliga broddar i sÄ fall. NÄ, jag stannade pÄ en isflÀck och stod och drog skorna fram och tillbaka.

Folk som eventuellt sĂ„g mig, trodde sĂ€kert att jag övade pĂ„ snabba, riviga starter. Men det hade inte funkat, jag hade ju sladdat bort mig i starten đŸ€Ł

NĂ„, jag gick fram till en lyktstolpe sĂ„ jag hade stöd, och vĂ€nde upp ena skon, dĂ€r hittade jag felet. Jag hade lyckats sno broddarna avig Ja, jag hade nog inte snott dom sjĂ€lv, utan dĂ„ man drar av dom, kan dom bli snodd. Suck…fast det var ju tur, dĂ„ slapp jag ju köpa nya i alla fall och jag upptĂ€ckte det innan jag drattade pĂ„ nĂ€san.

Tina, mi mejor amiga, skrev igĂ„r och tyckte att hon var en hemsk mĂ€nniska, som givit mig soppĂ„sar, haha…men snĂ€lla, det var ju inte det som var presenten. Jag skulle ju givetvis, ha skrivit att jag ville att hon skulle köpa sĂ„na dĂ€r pĂ„sar, samt Vicksen och kryddorna. Men det blev ju en gĂ„va/present, eftersom jag inte fick betala för dom <3

Och hey, jag fick ju en pÄse till, alldeles gratis. Den hÀr snygga saken, jag gillar ju draken. Men det blev lite kryptiskt, dÄ hon slagit in flaskan i denna pÄse, tillsammans med 2 tidningar med fasansfulla rubriker om mord och annat. Kanske budskapet Àr att Totalförsvaret finns hÀr, till vÄr rÀddning, you never know.

Nu pÄ morgonen, behövdes inga broddar alls, allt har regnat bort. Men det sÄg knappast annorlunda ut ifjol. Till vÀnster, för 1 Är sedan, till höger, idag.

Jag roade mig igÄr kvÀll, med att baka en lussebutterkaka, och lite pepparkakssnurror.

Gjorde Àven nÄgra sockerfria kolaknÀck som jag kommit pÄ, alldeles sjÀlv. Det finns ju sockerfria kolor att köpa, sÄna hÀr.

Tar sÄna och klipper av pÄ mitten och placerar i knÀckformar. In i ugnen pÄ 175 grader i 7-8 minuter, klart, och dom fastnar inte heller i formen.

Kul att experimentera, speciellt dÄ resultatet blir vad man trott

Ha en fin, andra advent, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.