Jag Ă€r skuggad 👁

Det krĂ€vs lite logistik tĂ€nk, dĂ„ man ska flytta in med en massa saker, fast till ett tillfĂ€lligt boende. Och dĂ€r finns redan saker frĂ„n 2 generationer tillbaka…samt lite mer. Nicco tömde klĂ€dkammaren dĂ€ruppe, i onsdags.

Och gissa vad detta Ă€r..eller kanske rĂ€ttare sagt, vad det var…

Jo, let me tell you, det Ă€r hennes gamla snuttefilt. Ojoj, vĂ€lanvĂ€nd, nĂ„ sĂ„ ruskig  đŸ„¶đŸ€Ł

Felet vi gjorde var att hon fick ta hennes morbrors snuttefilt. Den var vÀldigt sparsamt anvÀnd. Gul och fin i fÀrgen, inga nötningar.

Men sĂ„ hĂ€r i efterhand hade jag nog som förĂ€lder, valt en snutte med mera kraftfullt tyg. Hon hade kunnat bli av med den redan pĂ„ förskolan, och inte Ă€ldre Ă€n 3 Ă„r…ish.

Jag hÀmtade henne men filten var borta. SÄ det blev eftersökning, gick frÄn ena avdelningen till den andra. FrÄgade en ur personalen, om hon möjligtvis, sett skymten av en snuttefilt. NÀ, sa hon tvÀrsÀkert, men sedan undrade hon hur den sÄg ut.

Och medan jag pratade gick hon in i ett rum, och grĂ€vde i sopkorgen och drog fram tygbiten och frĂ„gade om det kunde vara denna dĂ€r… haha, yepp, det var denna dĂ€r. Ingen hade vĂ€l kunnat tro, att det var nĂ„t annat Ă€n en trasig, gammal tygbit.

Jag hittade den hÀr lilla mappen.

Och kolla vad som lĂ„g i, och notera min skugga, pĂ„ bilden efter den 😂

Lite kul ÀndÄ, att pappersplanen har olika namn, samt att man tÀvlar i hur lÄngt man kan komma med dom.

Den hÀr bilden dök upp i flödet pÄ Instagram igÄr.

Ja, nog har man blivit försiktigare med allt man gör. Lite roligt var det dĂ„ i förrgĂ„r, dĂ„ Åke skulle kolla om det var ström i det hĂ€r batteriet.

Och det snabbtestade han genom att lÀgga tungan pÄ polerna.

Nicco sĂ„g föga imponerad ut av förehavandet. NĂ„, det var vĂ€l kanske med blandade kĂ€nslor, ett snabbt sĂ€tt att fĂ„ veta fast… dĂ„ han frĂ„gade om hon ville testa, sĂ„ slog hon bakut. Jag spĂ„rade Ă€nnu mer och sa att det dĂ€r kan vi ha som jul lek.

Jag tyckte dÄ att vi har varsitt batteri och sen ska alla gissa vilket som funkar, och vilka som Àr tom. Och hÀr kan man dÄ mörka, genom att ha ett poker fejs. Men det blir ju lite jobbigt om man ska skicka det vidare, haha, nÀ, den leken skippas.

Tillbringade lite tid dÀruppe igÄr kvÀll. Bar ner bordet i kÀllaren och bar upp deras köksstolar. Bar ner andra saker och filurade emellanÄt. Vart ska jag lÀgga detta och vad ska jag slÀnga ut. Jaja, det hÀnde dÄ lite i alla fall, och det som Àr gjort behöver inte göras om.

Vi snodde mikrovÄgsugnen, kastade vÄr gamla och fick en nygammal till oss istÀllet. Det Àr jag som köpt den, sÄ sno och sno, vet jag inte. Men dÄ Nicco sa att hon funderade pÄ att bÀra bort den eftersom dom inte anvÀnder den, sÄ gjorde jag slag i saken. Hade redan planerat att köpa en ny, billig mikro dit upp och ta ner den dÀr. Lite dyrare var den, dÄ jag köpte den, och Àven fast den har 9 Är pÄ nacken, sÄ Àr den nÀstan i nyskick. Inte mÄnga som petat pÄ den.

Min kusin Anna, skickade en bild pĂ„ jag och henne dĂ„ vi spelar pingis hos hennes mormor en sommar för lĂ€ngesen. Jag var tvungen att fnissa, jag visste nĂ€mligen inte vem…jag var. KĂ€nner inte igen mig sjĂ€lv, fast mjo, det var jag. Jisses Amalia đŸ˜Č😂

TÀnker vÀl fortsÀtta pula pÄ lite idag. Dricka kaffe och mÄ gott, ska jag ocksÄ. Ha en fin fredag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.