Vilket skĂ€mt, ska man skratta eller grina đŸ€ŁđŸ˜­

BestÀllde en mössa som jag hade tÀnkt ge bort i födelsedagspresent. Tyckte att den hÀr sÄg fin och skulle passa personen, som ofta har just uppsatt hÄr.

Efter drygt en mÄnad efterlyste jag mössan, dÄ födelsedagen började nÀrma sig. Fick svar att det var absolut pÄ gÄng och det bads om ursÀkt. NÄ, det var inte sÄ mycket annat Àn att gilla lÀget och tÀnka att det Àr som andra företag skriver. PÄ grund av coronan kan det ta lÀngre tid.

Ytterligare en mÄnad passerar, sÄ Àven, födelsedagen och jag fÄr fixa nÄt annat, samt bestÀmma mig för att ge bort mössan som julklapp istÀllet.

Mössan, eller skÀmtet, kom, strax innan jul. Och den sÄg inte riktigt ut som pÄ bilden. Först och frÀmst fick jag sy in en resÄr trÄd i ena öppningen, dÄ hÄlet dÀr hÄret skulle ut, var lika stort som dÀr du skulle in med huvudet.

Och inte bara det, garnet i mösstillverkingsfabriken mÄste ha tagit slut. Och det bidde liksom inte en mössa till en vuxen utan till en baby. Skinnlapparna som satt pÄ mössan, jag hade köpt, var ocksÄ slut. HÀr sitter Nicco modell för spektaklet

Den Ă€r dĂ„ inköpt frĂ„n nĂ„t som heter Norrbutik, klicka pĂ„ den övre bilden för att komma dit. Och nĂ€, jag orkade inte ens bry mig om att skicka tillbaka skiten. Men jag skrev en lĂ€tt, arg kommentar pĂ„ deras FB sida đŸ€Ź och jag varnar er Ă€ven hĂ€r, för att chansa pĂ„ att bestĂ€lla nĂ„t frĂ„n dom.

Lite som att bestĂ€lla frĂ„n Wish, you never know, what you gonna get…skratt förmodligen.

 

 

Jag skrattade i alla fall gott dĂ„ jag loggade in pĂ„ ATG för att sĂ€tta in 50 spĂ€nn sĂ„ jag kunde spela pĂ„ V75 ikvĂ€ll. Snopet dĂ„ jag plötsligt hade en summa dĂ€r som jag inte rĂ€knat med. Visserligen ingen supervinst, men dĂ„ man betalat 21 kronor, glömt bort att man gjort det, och vinner 415, det Ă€r kul, i like it 😍

Idag ska jag jobba ett pass och nu vankas det frukost, för mig i alla fall. SÄ jag hoppas pÄ en fin annandag jul, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Fy fasn vilken besvikelse.. SĂ„g de dĂ€r mössorna flimra förbi i flödet mer Ă€n en gĂ„ng. Det ju inte riktigt lika roliga ut irl 😀
    Internetljug i sin renaste form haha..

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.