Svetsardrottningen, Sally! 🆒

Sally fortsÀtter att utöka sina kunskaper, och hÀr Àr det svetsningen som avancerat frÄn pennstÀll till ett ljusfat eller vad man nu vill anvÀnda den till. Och vad passar bÀttre Àn en krona gjord muttrar, av svetsar drottningen.


Med viss hjĂ€lp, och under överinseende av pappa Anders. Men vilken stjĂ€rna hon Ă€r. Och vilken fin julklapp det blev, som morfar Åke fick.

Jag fick en sockerkaksform av TheresĂ©, nĂ€meeh… och den testade jag i förrgĂ„r.


Var lite svÄrt att veta hur mycket smet man skulle göra och vÀrmen pÄ ugnen. Eftersom formen Àr djupare Àn en vanlig. Sen Àr det meningen att man ska bygga ihop den till en tÄrta, fast vi Ät den som en vanlig kaka.

Men nu vet jag vad det blir till halloween i alla fall, och vad som kommer att sticka upp ur skallen, moahaa…

Nu kom dĂ„ snön som vi skulle ha haft pĂ„ julafton. En egen tanke Ă€r att kunde den inte komma dĂ„, sĂ„ inte behövde den komma nu heller. Jag har ju liksom, redan förlorat vadet…fett vĂ€rt va. Med miss pĂ„ 3 dagar 🙃 Fast det har plötsligt börja regna, sĂ„… hur lĂ€nge tror ni den hĂ€r snön ligger kvar dĂ„ đŸ€”

NĂ„vĂ€l, det jag fĂ„r betala Ă€r ju Ă€ndĂ„ rĂ€tt najs, det blir en trevlig kaffedejt, i framtiden đŸ„°

Har bakat ett lÄngpannebröd nu pÄ morgonen, som nyss kom ut frÄn ugnen. Frukost intagen, fast dÄ brödet kallnat, lÀr jag ta en macka och kaffe till det. Det Àr jag fasen vÀrd.

Ha en fin söndag, allihop!