Likt en ketchupflaska, ingenting, ingenting, sen ALLT 😼

Internet Ă€r Ă€ndĂ„ fantastiskt, pĂ„ sitt sĂ€tt. Jag blev kontaktad för nĂ„gra mĂ„nader sedan, av en tjej, som hittat mitt bröst pĂ„ nĂ€tet đŸ˜Č

Hahaa… mitt bröst kan jag vĂ€l Ă€ndĂ„ kalla det, eftersom jag köpte det pĂ„ en loppis för nĂ„gra Ă„r sedan. Och jag hĂ€vdar Ă„ det bestĂ€mdaste, att jag dĂ„ Ă€ger det. Har haft det pĂ„ bloggen förut, men hĂ€r kommer en nytagen bild.

Tjejen som skrev, utbildar sig till barnmorska och ville vÀldigt gÀrna fÄ tag i just detta konstverk eller vad man ska kalla det. Kan ha att göra med att den Àr designad av Barbro BÀckström för Blommor & Bin. Och dÀr görs kopplingen till barnmorska.

Men nej, jag kan inte sĂ€lja det, inköpt för 25 spĂ€nn, tror jag att det var eller 30. Och vĂ€rdet idag…hm, hittar bara 1 som var till salu pĂ„ Bukowskis för 8 Ă„r sedan och det gick för 1200. SĂ„, det fĂ„r hĂ€nga kvar hĂ€r, bara för att…

I förrgĂ„r blev jag kontaktad i annan frĂ„gestĂ€llning. En utflyttad umebo som googlat puben Alexis och hittat ett inlĂ€gg jag skrev för 6 Ă„r sedan. Och nu ville han veta lite om det. Hahaa…ja dĂ€r ser man. Man finns lite överallt 😄

Text och bil frĂ„n denna dag fast Ă„ret var 2012: ”Nu kan jag inte annat Ă€n lĂ€ngta till ikvĂ€ll, dĂ„ man kommit sig hem och fĂ„r njuta av helgen, hoppas att det klarnar upp till imorgon sĂ„ man slipper det hĂ€r snöandet, och kanske Ă„terigen kan skymta nĂ„gonting blĂ„tt dĂ€ruppe. Önskar er alla en fin fredag!”


Mja, ingen större skillnad idag förutom att det inte Ă€r fredag…Ă€n, och det lĂ€r inte klarna upp imorgon, samt, jag tror att den snön som kom dĂ„, kom i omgĂ„ngar och inte som en svĂ„rarbetad ketchupflaska. Ingenting, ingenting, ingenting…sen ALLT 😼

Jag brukar slÀppa ner Tano, dÄ Winstone varit ut pÄ morgonpromenaden. Samma visa, varje förmiddag. Tano jÀtteglad och springer nerför trappan. DÀrnere stÄr Winstone som vÀrsta höken, och morrar dÄ Tano springer förbi. Sen har jag tvÄ hundar runt benen, som tror att jag strör mat runt omkring mig, dÀr jag gÄr fram.

Eller sÄ har vi tvÄ, vÀldigt matintresserade hundar i samma hus. Alternativt, matkritiker, som skulle vilja testa och se om det blir godkÀnt.


NĂ„, det gĂ„r bara bra och det Ă€r fin trĂ€ning för Winstone, synd bara att han Ă€r sĂ„ jĂ€kla tjurig. Men han Ă€r fin, i alla fall đŸ„°


Ha en fin onsdag, allihop!

Maria Lundmark HĂ€llsten