Halleluja moment 🙏😇

Det rasade lite frĂ„n framsidan taket igĂ„r, sĂ„…

Ja, jag kunde inte lÄta bli. Dom jag Àr anstÀlld av God Assistans i norr, hade utlyst en liten tÀvling. Och Àr man inte med, sÄ kan man ju aldrig vinna heller Det Àr ju bara att prova.

Jag gav mig pĂ„ att skotta nĂ€rmast bron, sen sa jag till Åke som gick med snöslungan, att vi kanske skulle tĂ€nka pĂ„ prio, vad Ă€r absolut viktigast. Definitivt garagetaket och givetvis balkongerna, tĂ€nk om dom skulle gĂ„ sönder.

SĂ„ jag bestĂ€mde mig för att prova gĂ„ runt huset. Mm, det gick fantastiskt bra, jag tog 2 steg, med blötsnö upp i midjehöjd och blev sĂ„ utslut, att det bara var att vĂ€nda. Fast min tröghet berodde inte enbart pĂ„ snön…jag hade fĂ„tt lĂ„gt blodsocker. Inte konstigt att stegen blev tunga.

Åke kom in för en kopp kaffe och jag frĂ„gade om det verkligen inte fanns nĂ„n han kĂ€nde, med en traktor. Hade ju betytt mycket att bara fĂ„ bort en del av all snö. Mja, han hade sett nÂŽHampus, boendes lĂ€ngre ner, köra förbi med just en traktor.

SĂ„ han travade ivĂ€g och en stund senare kom lite assistans. Halleluja moment 🙏😇

Det var inte bara Åke som sett honom, gissa om det fanns fler grannar nedĂ„t BlomstervĂ€gen, som ville ha hans hjĂ€lp.

Åkte ivĂ€g till jobbet, kommer tillbaka pĂ„ kvĂ€llskvisten och gissa vad underbart det var, att se garagetaket skottat, en stig, uppskottad runt huset, och balkongen, nĂ€stan tömd. Nicco, Georgo och Åke, hade gjort ett dagsverke, fiii faan, sĂ„ gott 👌👍đŸ’Ș

Och nu lÀser man att det Àr tak som rasar in, och anda som Àr pÄ god vÀg, och balkonger som knasar ihop.

VĂ„r vĂ€n Mats Tigern Boström, Ă€r inte bangen. Han anvĂ€nder traktorn till mer Ă€n vĂ€garna đŸ€Ł

Hahaa…smĂ„tt galen, ja, men han har skills ocksĂ„, dĂ„ han kört och hanterat fordon i mĂ„nga Ă„r. Hörde om nĂ„gra BurtrĂ€skbor som tog till andra metoder och tog upp fyrhjulingen pĂ„ ladugĂ„rdstaket, haha, ja, nöden Ă€r uppfinningarnas moder, sĂ„ Ă€r det bara.

Ett arbetspass kvar och sen fĂ„r jag dĂ„ vara ledig imorgon, i alla fall. Och jag planerar vilt för en sovmorgon…

Hoppas pÄ en fin söndag, för er alla!