LĂ€ttlurad eller sympatisk đŸ€­đŸ€”

Jag fick 2 timmar och 45 minuter i telefon igÄr. Tina ringde longdistance, frÄn sitt paradis, Torrevieja. Och pÄ slutet av samtalet, skrev RenbÀrs Annelie, pÄ messenger, och frÄgade om jag hade tid för lite prat. SÄ jag gick frÄn det ena till det andra samtalet.


Man fattar inte vart tiden tar vÀgen, men den gÄr fort, dÄ man pratar minnen, vart man Àr pÄ vÀg, livet i allmÀnhet, förvÀntningar och vad som blev av det som var.

Annelie kom in pĂ„ lite spökerier och drömmar. Ni vet ju vad jag la ut i förrgĂ„r, det dĂ€r dunkandet frĂ„n vinden. Jag berĂ€ttade för henne om Niccos docka, nere i kĂ€llaren, som efter 8 Ă„r i garderoben, plötsligt började prata och ville att jag skulle sĂ€tta i nya batterier. Hahaa… jodĂ„ jag vet, det Ă€r helt sjukt.

Men jag kan tala om att dockan INTE fick som den ville. Nu törs jag ju knappast gÄ ner och kolla om den ligger kvar dÀr jag lÀmnade den.


PÄ TikTok, finns det en kvinna som Àr sömngÄngare av stor kaliber. Hon har en kamera installerad i rummet och lÀgger ut filmsnuttar dÀr hon vandrar omkring och gör saker. AlltsÄ hon Àr ju för kul. HÀr kan ni se lite av vad hon brukar pyssla med.

 

 

Hon skrÀmmer ju Àven dom som tittar pÄ snuttarna, med hennes garv och upptÄg. Undrar om hon nÄnsin vaknar utvilad, pÄ riktigt.

ApropĂ„ TikTok, sĂ„ har dom en typ av utmaning, man ska filma hunden dĂ„ man ger dom fejkgodis. Och jag och Nicco provade pĂ„ bĂ„de Tano och Winstone igĂ„r. Tano var inte lika lĂ€ttlurad som Winstone. NĂ„, jag testade Winstone idag med, och filmade. Nu verkade han vara mer misstĂ€nksam. Och tittar lite sorgligt pĂ„ mig, han kanske tror att det brunnit av nĂ„n ledning för mig. Haha…

 

 

Hoppas pÄ en fin fredag, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.