Fria tolkningar och tankar

Nej jag glömde inte bort Sally igår, men det dröjde ett tag innan Theresé såg min frågan efter bilder, så jag hade redan lagt ut bloggen. Men här kommer hon, bilder tagna inför skolavslutningen ifjol. Av Theresé, förstås.

Nu vet jag också hur Sally visar att hon pratar i telefon, haha, den yngre generationen, naturligtvis 😄


Jag åkte på Ikea och döm om min förvåning, jag hittade det jag skulle ha, utan att gå vilse. Jag vände om, och gick tillbaka, eftersom jag inte ville gå genom hela huset. Och guess what, jag hittade rätt väg, även då 😅👌

Jaja, det var under några sekunder där, en viss oro, att jag skulle måsta ringa Nicco för vägledning. Vet dock inte om hon hade varit till nån större hjälp. Svårt att veta vart jag var, tänker jag.


Apropå tänker, och tankar, så är det tankens dag. idag. Och hur firar man den då, hm….ska fundera och tänka på den. Jag har ingen aning *grubblar* *funderar* *klurar* *tänker*

Nå, nu har jag förvaringsgrejerna hemma och då återstår ännu en uppstädning av skåpen under diskbänken. Så man kan montera detta. Men det blir bra, då det är klart.

Jag lovade förut att jag skulle visa den färdiga tavlan, som lillasyster Emma, målat. Tidigare var det ju bara sköldpaddan jag visade upp. Men här är den, jag tycker den är suveränt fin. Det döljer sig ett budskap i bilden. Men alla tavlor lämnas ju öppna att tolka som man vill. Vad läser ni in?


Slängde några ord med Tina igår. Här får ni lite att bita i, om ni är sugna på Spanien. Klicka på bild för hemsidan.


Hoppas på en fin tänkardag, för er alla!

 

Maria Lundmark Hällsten