Hur många Hällsten kan det finnas…i Järlåsa 😳

Tog en bild igår, vid Tvärån.


Och idag kom detta som 2 års minne.


Och den här, som 3 års minne.


Ni förstår att detta är en av mina favoritställen, så fina vyer man kan bjudas på, på ett och samma ställe. Den här är nog en favoritbild, just därifrån. I love it 🥰


Jag skickade ett alla hjärtans paket till familjen Sally Hällsten. Det var vad jag skrev som mottagare, och det gör jag aldrig om. För tyvärr, Postnord, är nog inte så bra på att informera om vad som händer, om jag skickar ett paket till en minderårig. Paketet kan nämligen inte hämtas ut, utan legitimation.

Nej, Sally må vara mogen på många sätt och vis…

Hehe…passande bild va? Nä vi tar en annan…

Hon är liksom 10 år Och än värre, varför ska barnen ha en vårdnadshavare, om denne vårdnadshavare inte får legitimera sig och ta ut paketet Jag smäller av, på riktigt.


Nå, det ordnade sig men inte utan en massa tjafs. Här beror säkert en del på vem man råkar möta bakom disken på utlämningsstället. Killen Theresé pratade med, var högst oäven att vara hjälpsam.

Nää, han kunde väl inte veta att hon var mamma till Sally. Han föreslog att hon skulle ha med sig papper från skatteverket, på att hon är mamma. Medan jag undrar, nummer 1. Hur många Hällsten, kan det finnas i Järlåsa? Nummer 2. Som dessutom bor på samma adress? Nummer 3. Har dom inte tillgång till internet uppkoppling på utlämningsställena, eller vet dom inte hur man googlar?

Nu vet jag ju dock, att jag aldrig mer, under kommande 8 åren, ska adressera nåt till mitt barnbarn. Vilket jag tycker är synd, varför ska inte minderåriga, kunna få nåt som är till just dom.
Men jag blev också påmind om att detta har vi stött på förut. Då sålde Nicco saker åt Pandaförlaget. Dom skickade grejer adresserade till henne, men precis som dom flesta i hennes ålder, back then, hade ju inte heller en legitimation. Och jag fick stå och trassla på utlämningsstället.

Jaja, jag gör som sagt var, inte om det och har även tipsat er som inte visste om detta, att det inte är en bra idé. Adressera till en förälder istället. Och tips till Postnord, informera gärna om detta till era kunder. Lite så där, bra att veta, eller tänka på…kanske.

Idag har jag en ledig dag innan helgpassen börjar. Så jag ska göra, ABSOLUT INGENTING, utan jag tar dagen, vartefter den kommer. Jag önskar er alla en fin sådan dag.

Etiketter: , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    superirriterande byråkrati.. usch..

    Vi har också varit med om det där ett par gånger. Suck!

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Ja, jag fattar inte, faktiskt. Lika roligt som den gången jag, som ensam vårdnadshavare till Nicco, skulle ta ut pengar från hennes konto. Och plötsligt hittade dom på banken, på att jag inte fick göra det utan Åkes tillåtelse, haha… Men dom fick ge sig, även om vi gick en omväg, och dom fick flytta pengarna till hans konto. Suck

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten