Imponerande 🙌

Sally har ett prov i skolan idag, om Sveriges landskap. SÄ Theresé körde ett litet test med henne igÄr.


JodĂ„, alla rĂ€tt, och jag kĂ€nde mig helt körd, let me tell you. Jag vet nog vart VĂ€sterbotten Ă€r, och Norrbotten, ehh, sen börjar det trassla till sig đŸ€Ș

Men med tanke pÄ att jag tillhör den gruppen av mÀnniskor som gÄr vilse inne i byggnader, som kanske bara har en vÀg runt, sÄ kanske det inte Àr sÄ konstigt. Jag menar, hur ska jag hÄlla reda pÄ Sveriges alla landskap, om jag har tillrÀckligt svÄrt, att hÄlla reda pÄ mig sjÀlv.


Fast jag Ă€r grymt imponerad av Sallys kunskaper 💯👌👏

Gjorde inte sĂ„ mycket igĂ„r, hm, jo en sak, en ny tatuering, haha…


Fast det Ă€r en sĂ„ kallad gnuggis, designad av Caroline af Ugglas, för hjĂ€rtebarnen. Den större delen av pengarna, gĂ„r till hjĂ€rtebarnsfonden 💞, sĂ„ det var inte sĂ„ mycket att fundera pĂ„.

Den hÀr filmsnutten, kan man dock fundera och grubbla över. Hade jag sett den innan teams mötet jag var med pÄ, sÄ hade jag nog suttit och fnissat och haft den i bakhuvudet.

Klockrent, och jag tĂ€nker, att Ă€ven om jag Ă€r jĂ€ttedĂ„lig pĂ„ Sveriges karta, sĂ„ var det absolut första jag kollade efter, innan mötet och under, vart man stĂ€nger av ljudet 🔇, var man strĂ€cker upp handen ✋, och att man sedan plockar ner den, för att visa att man fĂ„tt svar.

Samt lite mer förberedande, som att slĂ„ av dörrklockan samt ljudet till mobilen. Att sedan Tano och Winstone lĂ„g nere pĂ„ teverumsmattan under tiden, kunde ju ha gĂ„tt Ă„t skogen. Om dom mot all förmodan, hade hittat pĂ„ att sabotera nĂ„t. Fast jag var rĂ€tt sĂ„ lugn över att dom inte skulle göra det, sĂ„… peppar peppar, inför nĂ€sta möte, om 1 1/2 vecka.

Gjorde en krÀmbulle av semmelbröden som var kvar, till kvÀllskaffet. SÄ enkelt, fast nÀsta gÄng ska jag göra lyxversionen av vaniljkrÀmen. NÄn gÄng, i framtiden.


Har 4 arbetspass framför mig, jobbarhelgerna kĂ€nns som om dom kommer tĂ€tare och tĂ€tare. Men jag vet ju att det beror pĂ„ den dĂ€r berömda tiden, som ingen kan pausa. NĂ„, snart sitter jag hĂ€r igen och det Ă€r tisdag…jag vet det, tjopptjopp sĂ„ var det gjort.

Önskar er alla en toppen fredag!

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.