Moget…jag vet 😛

Nu vart det som upplagt för att bli dagavill. Jag brukar ju alltid vara ledig mÄndag och tisdag dÄ jag jobbat helg. Fast inte den hÀr gÄngen, jag Àr ledig pÄ torsdag istÀllet. SÄ igÄr, hade jag lördag, sen hade jag söndag idag, men alla i huset var ju borta dÄ jag klev upp.

Tur att det brukar reda ut sig, till slut. SÄ dÀr lagom till nÀsta arbetshelg.

All snö vi har Àr vÀl en av dom större snackisarna idag. NÀr ska det ta slut. Var tvungen att rensa 3 plogvallar dÄ jag kom hem frÄn morgonpromenaden. Inte överdrivet stora, men tillrÀckligt höga för att Audi ska ta i, under, nÀr jag ska ut.

Det vĂ€rsta Ă€r att det Ă€r ihop tryckt snö, tung och hĂ„rd. Och jag blir bara förbannad och slĂ€nger klumpar hit och dit. Moget…jag vet 😛

Ännu roligare blir det dĂ„ jag Ă„ker pĂ„ jobbet, för jag blir förmodligen tvungen att ta med lillspaden frĂ„n bilen. Vi mĂ„ste nĂ€mligen utrĂ€tta ett Ă€rende, och har dom inte skottat dĂ€r, dĂ„ blir det problem.

Fast hur var det nu… problem Ă€r till för att lösas. Och det mesta brukar ju gĂ„ vĂ€gen. Jag drĂ€mmer ingen kĂ€nga i skallen pĂ„ snöskottarna, men jag undrar Ă€ndĂ„, vem som bestĂ€mt att man kan strunta i att ta bort snön dĂ€r den blir ett sĂ„nt hinder, att skulle ambulans göra utryckning, sĂ„ kommer dom inte fram till dörren.

Jag kanske skrev det, första snösvĂ€ngen. Det dĂ€r om att man inte blir överraskad av snön, vi vet ju alla att den kommer. Mm, och det visste vi ju, dĂ„ den kom. Men det var ju inte sĂ„ att kommunen sköt till en extra slant för att kanske fĂ„ in mer folk med resurser att kunna hjĂ€lpa till. Konstigt đŸ€”

NĂ„t mer jag vet, helt sĂ€kert, Ă€r att jag Ă€r mormor. Men det hĂ€r…det visste jag inte, hahaa… (lĂ„nat frĂ„n en vĂ€n pĂ„ FB).

Mary frÄn Duluth, la ut den hÀr bilden igÄr

Jag kommenterade med knagglig engelska, att det dĂ€r Ă€r nog ett fenomen i mĂ„nga lĂ€nder. Åtminstone dĂ€r det finns snö, och bilar, tĂ€nker jag. Jag och Åke körde team work dĂ„ vi kom ut frĂ„n Ugglan köpcentrum för en massa Ă„r sedan. Vi sparkade pĂ„ bilen frĂ„n bĂ€gge hĂ„ll. Lite skĂ€mmigt blev det, dĂ„ vi upptĂ€ckte att det inte var vĂ„r bil. Den sĂ„g dock likadan ut, haha…

Hoppas pÄ en bra mÄndag, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.