Inte alla som skrattar 😌 men nĂ„gra 😊

Fotade hus igÄr. HÀr Àr baksidan pÄ ett hus mot NÀckrosvÀgen. Och det bortersta balkong taket ser faktiskt ut att svikta lite, av snötyngden.


Och hĂ€r Ă€r det en som fĂ„tt sig en snögardin, haha…jisses.


Men det Àr nog inte alla som kan skratta Ät vad snön kan stÀlla till med. Det gör sÀkert inte Àgaren till detta garage i VÀnnÀs. Tur att det Àr materiella ting som gÄr till spillo och inga mÀnniskoliv, inte i detta fall, Ätminstone.


Jag lyckades med uppdraget igÄr och kÀnner mig nöjd över min insats, Àven om man inte kan pÄstÄ att det var helt riskfritt. En av dom vi pratade med, pÄ stÀllet vi var, tyckte att jag var hÀngiven, nanting, som till och med hade med mig en spade. JodÄ, man Àr om sig och kring sig.

Det Àr Àven dessa djur i det hÀr klippet, och dom Àr dessutom lyckliga, haha. Kolla in katten som slÀnger sig framför fötterna pÄ vandraren. Man hade ju inte kunnat fortsÀtta gÄ, inte jag.

Nu Ă€r min plan att Ă„ka och handla. Bilen Ă€r preparerad och körklar, med andra ord, uppvĂ€rmd. Infarten Ă€r bĂ„de igentĂ€ppt med över en halvmeter is och snöblock…sĂ„ jag hann stĂ€lla in resan, men efter 45 minuter kom traktorn och rensade just den biten. SĂ„ nu Ă€r vĂ€gen farbar igen. Hade jag hunnit hade jag rusat ut pĂ„ bron och gjort lyckovĂ„gen.


Och med det lÀmnar jag detta inlÀgg och önskar er alla en fin tisdag!

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.