Ni som vet, ni VET đŸ€“

Delade detta inlÀgg pÄ FB, och skrev sjÀlv, ovanför inlÀgget, dessa ord.

Jag sĂ„g ett klipp frĂ„n demonstrationen. Spontant, i stunden, tĂ€nkte jag att man skulle ha samlat ihop, hela gĂ€nget, och placerat dom pĂ„ en öde Ö, Och dĂ€r hade dom fĂ„tt klara sig bĂ€st dom sjĂ€lv ville. Jag kan köpa att det finns dom som inte vill vaccinera sig, det ska ju vara fri vilja, men dom som inte gör det, mĂ„ Ă€ndĂ„ tĂ€nka pĂ„ alla andra. Och Ă€n viktigare att NI, som vĂ€ljer bort det, hĂ„ller er undan alla folksamlingar, överhuvudtaget.


Detta skrev Aftonbladet och jag citerar: ”Det var en brokig skara som i dag samlades i centrala Stockholm för vad som skulle vara en demonstration mot corona. 5G-motstĂ„ndare, personer som föresprĂ„kar Ă„tervandring för invandrare, klimatförnekare, deltog alla i marschen. Den gemensamma nĂ€mnaren bland mĂ„nga var en misstro mot etablerad fakta och vetenskap, politikerförakt och bristande tillit mot medier.” slutcitat

Ja, sĂ„ idiotiskt, pĂ„ riktigt. Åsiktsfrihet, i alla Ă€ra, men inte nu, inte mitt i elĂ€ndet och framför allt, inte pĂ„ detta sĂ€tt. Ni gör er bara dummare…. fotnot, min Ă„sikt.

Gjorde ett litet experiment med Winstone igĂ„r. Man ropar pĂ„ hunden utan att titta pĂ„ honom, för att se vad han gör. Jo, han sĂ„g lĂ€tt förvirrad ut, trodde nog att jag var förvirrad. Men sĂ„ plötsligt fĂ„r han ocksĂ„ för sig att jag ropar pĂ„ nĂ„n annan Winstone, hahaa…

Jag letade efter nÄt pÄ youtube, hittade inte vad jag sökte, men nÄt roligt fanns dÀr i alla fall. SÄ det delar jag hÀr.

Fick veta att man kan kolla in flygfoton och hÀr fÄr man anvÀnda dom, som man vill. Jag plockade givetvis fram ett foto dÀr vÄrt hus finns med. Jag pekar inte ut det utan ni som vet, ni vet.


Och klicka pÄ bilden sÄ kommer ni in pÄ den databasen dÀr det ligger fler bilder över UmeÄ.

Hoppas pÄ en fin och ljus mÄndag, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Gick han ivĂ€g o letade efter sig sjĂ€lv? 😂 SĂ„ söt han Ă€r..

 2. Anders

  Pratade med en kvinna som flydde frÄn Sarajevo pÄ 90-talet och frÄgade har det stod till sÄhÀr i Corona-tider? Svaret jag fick var: Herregud, jag har ju upplevt krig, det hÀr Àr ju ingenting!

  SÄ att det finns idioter som inte kan följa FolkhÀlsomyndighetens rekommendationer i nÄgra mÄnader till Àr totalt obegripligt!

  De flesta av oss har mÄnga Är framför oss dÄ vi kan göra det vi vill, sÄ varför inte coola ner nÄgra fjuttiga mÄnader till pÄ grund av en pandemi?

  • Maria Lundmark HĂ€llsten (inlĂ€ggsförfattare)

   Exakt, huvudet pÄ spiken. Det Àr ju inte bara för ens egen del, man ska tÀnka pÄ dom som ligger lite sÀmre till. Och dom som faktiskt inte kan vaccinera sig. Vem Àr vi att spela med deras liv och hÀlsa. En demonstration, inget avstÄnd, inga munskydd, nÀ, dÀr passerades grÀnserna till det orimliga. Ha det gott, Anders!

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.