Ni som vet, ni VET 🤓

Delade detta inlägg på FB, och skrev själv, ovanför inlägget, dessa ord.

Jag såg ett klipp från demonstrationen. Spontant, i stunden, tänkte jag att man skulle ha samlat ihop, hela gänget, och placerat dom på en öde Ö, Och där hade dom fått klara sig bäst dom själv ville. Jag kan köpa att det finns dom som inte vill vaccinera sig, det ska ju vara fri vilja, men dom som inte gör det, må ändå tänka på alla andra. Och än viktigare att NI, som väljer bort det, håller er undan alla folksamlingar, överhuvudtaget.


Detta skrev Aftonbladet och jag citerar: ”Det var en brokig skara som i dag samlades i centrala Stockholm för vad som skulle vara en demonstration mot corona. 5G-motståndare, personer som förespråkar återvandring för invandrare, klimatförnekare, deltog alla i marschen. Den gemensamma nämnaren bland många var en misstro mot etablerad fakta och vetenskap, politikerförakt och bristande tillit mot medier.” slutcitat

Ja, så idiotiskt, på riktigt. Åsiktsfrihet, i alla ära, men inte nu, inte mitt i eländet och framför allt, inte på detta sätt. Ni gör er bara dummare…. fotnot, min åsikt.

Gjorde ett litet experiment med Winstone igår. Man ropar på hunden utan att titta på honom, för att se vad han gör. Jo, han såg lätt förvirrad ut, trodde nog att jag var förvirrad. Men så plötsligt får han också för sig att jag ropar på nån annan Winstone, hahaa…

Jag letade efter nåt på youtube, hittade inte vad jag sökte, men nåt roligt fanns där i alla fall. Så det delar jag här.

Fick veta att man kan kolla in flygfoton och här får man använda dom, som man vill. Jag plockade givetvis fram ett foto där vårt hus finns med. Jag pekar inte ut det utan ni som vet, ni vet.


Och klicka på bilden så kommer ni in på den databasen där det ligger fler bilder över Umeå.

Hoppas på en fin och ljus måndag, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Anders

  Pratade med en kvinna som flydde från Sarajevo på 90-talet och frågade har det stod till såhär i Corona-tider? Svaret jag fick var: Herregud, jag har ju upplevt krig, det här är ju ingenting!

  Så att det finns idioter som inte kan följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer i några månader till är totalt obegripligt!

  De flesta av oss har många år framför oss då vi kan göra det vi vill, så varför inte coola ner några fjuttiga månader till på grund av en pandemi?

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Exakt, huvudet på spiken. Det är ju inte bara för ens egen del, man ska tänka på dom som ligger lite sämre till. Och dom som faktiskt inte kan vaccinera sig. Vem är vi att spela med deras liv och hälsa. En demonstration, inget avstånd, inga munskydd, nä, där passerades gränserna till det orimliga. Ha det gott, Anders!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.