Idag ska vi đŸ€˜đŸ§Š

DÄ har vi snurrat ett varv runt solen och det Àr Äterigen dags, att rocka sockorna. Det gör vi sÄ gÀrna. Och vi uppmÀrksammar varandras olikheter.

Jag Ă€r definitivt olik, pĂ„ mitt alldeles egna sĂ€tt. Det jag tĂ€nkte pĂ„, nĂ€rmast, var att jag hade inte olika fĂ€rger pĂ„ sockorna, men sprang ju runt med 2 olika modeller pĂ„ skorna under senhösten och 2 mĂ„nader in i 2021. Haha..jaja, det var ju tur att det inte skiljde sĂ„ mycket i utseende 😁

LÄter som om det stormar idag, ganska rejÀlt. Men solen fÄr vi se i alla fall. I detta nu har vi asfalt pÄ större delarna av gÄng och cykelbanan, det kÀnns underbart.

Jag sitter ju och ser pÄ Evil lives here, under veckokvÀllarna. Ni som sett den, vet hur inledningen pÄ avsnitten lÄter. HÀr kan ni lyssna pÄ den.

Visst ger den ett obehag. Men jag undrar varför? Är det för att alla skrĂ€ckfilmer man sett, lĂ„ter sĂ„ dĂ€r? Hade man upplevt det annorlunda, om man alltid hade hört glad musik till skrĂ€ckupplevelserna?

Typ, sommar, sommar och sol, till Hajen. Eller introt till Hajen till Bollibompa. Skulle man vara mixed up, dÄ, eller skulle man fortfarande tycka, att introt ni hörde, ÀndÄ skulle kÀnnas otÀckt?

Men det Àr ÀndÄ kul med musik och att vi pÄverkas sÄ olika av den. Musik man lyssnar pÄ för att fÄ energi, eller till fester. SÄnt man vill ha pÄ i bakgrunden dÄ man stÀdar eller som man blir eftertÀnksam, av. Det finns ju oÀndligt mÄnga lÄtar man kan vÀlja.

Det absolut enda som jag vĂ€ljer bort, rakt av, det Ă€r Jazz. Jag fĂ„r myror i knĂ€skĂ„larna av den musiken. Hm, undrar vad jag varit med om som jag mĂ„ste ha förtrĂ€ngt đŸ€”

Ha en underbar söndag, allihop, och rocka era sockor med oss!

Fotnot, detta Àr en gammal bild, och Theresé och Sally rockade ocksÄ sina sockor.

Etiketter: , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.