Morgonen började med ett asgarv đŸ€Ł

Blev uppringd av Nicco, i arla morgontimme. Och jag fick börja dagen med ett asgarv.


Nicco: -Mja, kan du komma ut och hjÀlpa mig?

Jag: đŸ€” ehh okeeey?

Nicco: Ja, jag har kört fast, du mĂ„ste komma ut och putta…TA PÅ STÖVLARNA!!!

Det var alltsÄ i lervÀllingen hon satt fast, inte i nÄn snö. Ovidkommande kommentarer undanbedes, jo vi vet, skivan lÄg inte riktigt rÀtt eller sÄ stod bilen lite fel.

Funderar nu pÄ om vi skulle satsa pÄ ett risodlingsfÀlt, vad tror ni?

Det var liksom det som lĂ€t sĂ„ jĂ€drans dumt att hon satt fast ute pĂ„ en snö och isfri gĂ„rd, fast… och jag började skratta. Och jodĂ„, hon kom loss, jag drattade pĂ„ Ă€ndan, men som tur var, inte i vĂ€llingen utan pĂ„ en liten snödriva, haha…

NÀr jag fixade till Winstone i söndags, sÄ svÀngde jag Àven in pÄ Happy Homes, dÀr jag hyrde en mattvÀtt. Den ska nu tillbaka efter utrÀttat arbete. Nog tusan var mattorna smutsiga. Har ju inte sÄ mÄnga, men det spelar ingen roll.

SÄlde tv rums mattan och har nu bara en liten sak, dÀrunder bordet. TÀnkte att det Àr ju mest hundarna som anvÀnder mattan och nu besparas jag lite arbete, det blir mer lÀttstÀdat.


FrÄgade Theresé om hon kunde fixa nÄn tygsak Ät Winstone, som han kan anvÀnda dÄ det Àr blött ute. Och jodÄ, prototypen Àr klar, det fick bli av en gammal Hacke T-shirt som Nicco haft. Men den ska sys in lite och det ska pÄ en mudd lÀngst ner pÄ vad som blir, hans framben.

Han har testkört den och jag lovar, den dyngan som satt fast pÄ tröjan, Àr jag glad att han slapp fÄ under buken. Ni ska fÄ bild eller film pÄ honom dÄ den Àr absolut fÀrdig.

BestÀllde ocksÄ en liten tygpÄse av Theresé, som jag ska ha till ett specifikt ÀndamÄl. Den blev superfin och kommer att tjÀna sitt syfte.


Nej, mina vÀnner, nu har jag kört en tvÀttmaskin, fixat potatismos, utfodrat djuret. Nu ska jag kamma mig och Äka ivÀg med mattvÀtten. Införskaffa lite mjölk och yoghurt pÄ vÄr lill Ica. Jobbar idag men sen Àr jag ledig till annandag pÄsk, Underbart! Ha en fin tisdag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.